10-foodvragen-tag

10 foodvragen tag

Ik ben gek op vragenlijstjes en tags, toen ik pas een foodvragen tag voorbij zag komen ging ik er meteen mee aan de slag! Altijd leuk om te lezen bij anderen, wil je hem overnemen? Doe gerust, daar is een tag tenslotte voor ๐Ÿ˜‰

1) Wat is je favoriete ontbijt?
Lastig, maar hoe dan ook havermout! Of het nou gekookt is in plantaardige melk of verwerkt in een taart zoals deze of een havermout mugcake: havermout wint het toch van alle andere ontbijtjes!

2) Hoe drink je je koffie?
Bij voorkeur drink ik een latte macchiato of cappuccino, anders met een beetje melk. Vroeger dronk ik het altijd met suiker en daarna met zoetjes, maar sinds ik die er niet meer in doe vind ik zoete koffie veelal vies al maak ik wel eens een uitzondering voor een oreo latte of iets vergelijkbaars ๐Ÿ˜‰

3) Wat zit er op je lievelings- broodje?
Vaak in ieder geval iets van kaas! Of het nou jong belegen, oude of bijvoorbeeld geitenkaas is. Ik ben er gek op! Vooral geitenkaas met honing is een favoriete combinatie.

10 foodvragen
4) Soep of salade?
Absoluut salade! Ik vind soep af en toe ook heerlijk, maar sla eet ik zo vaak en in zoveel verschillende combinaties dat ik me niet kan voorstellen ooit geen sla/salade meer te eten! Ik ben echt een saladeliefhebber.

5) Wat is je meest ultieme guilty pleasure?
Die heb ik eerlijk gezegd niet echt.. Ik hou, als het om zoet gaat, van chocolade… Maar ik kan sushi, pizza en af en toe een frietje ook echt niet weerstaan! Ik hou dus gewoon eigenlijk teveel van lekker eten om te moeten kiezen. Geen makkelijke 10 foodvragen zo….!

6) Thuis koken of uit eten gaan?
Hmmmm lastige! Ik vind koken leuk om te doen, maar dat is iets wat gewoon bij me hoort. Uit eten gaan dan maar: altijd leuk om weer nieuwe restaurantjes en/of gerechten te ontdekken. En vooral erg fijn als het voor je klaar gemaakt wordt… Wie o wie gaat er voor mij koken? Haha

7) Nooit meer zoet of nooit meer hartig?
Hadden deze 10 foodvragen niet wat makkelijker kunnen zijn??? Ehhhmmm dan nooit meer zoet. Je zou het niet denken als je mijn blog ziet: ik hou van zoet! Maar ik zou hier toch beter zonder kunnen dan zonder hartig eten.

10 foodvragen
8) Boodschappen doe ik bij?
Verschillend! Meestal de supermarkt (Appie zit op het plein tegenover me), maar ik ben ook fan van de Lidl (vooral van hun diepvriesfruit!). Daarnaast ga ik ook vaker naar de markt, de toko of de Turkse winkel. Ik hou van afwisseling zoals je ziet. Bij zowel mijn eten als boodschappen doen. Overal heb je weer andere lekkere dingen.

9)ย Wat lust je echt niet?
Vroeger griezelde ik van andijvie en paprika, maar tegenwoordig lust ik dat weer heel graag evenals olijven. Wat ik รฉcht niet lust is orgaanvlees zoals levertjes of nieren… Ook de smaak van wild ben ik niet gek op. Tegenwoordig eet ik sowieso stukken minder vlees en kies ik veel vaker voor vegetarisch al geniet ik toch weer regelmatig van een stuk kip.

10) Wat is het gekste wat je ooit hebt gegeten?ย 
Dan toch wel insecten. Ik vind dat je overal voor open moet staan en alles een keer moet proberen. Sprinkhanen met chocolade zijn overigens gewoon รฉcht lekker! En vorig jaar maakte ik deze cake met insecten voor mijn blog: je proeft dat niet eens, maar zit boordevol eiwitten. Daarnaast heb ik wel eens krokodillenvlees op. Smaakt net als kip eigenlijk!

Neem deze 10 foodvragen tag gerust over! Altijd leuk om ook van anderen te lezen. Volg jij mij al op Social Media? Dat kan op Instagram, Facebook en Pinterest!

Liefs Ester

4 Comments

  1. Leuk!, ga hem binnenkort ook op mijn website zetten. Dank voor het idee ๐Ÿ™‚

  2. Hoe lang kun je bijvoorbeeld de havermout pizza bewaren na bereiden? Misschien in de vriezer?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*