5 random facts about me #15

Omdat ik best weer wat leuke nieuwtjes heb, bedacht ik dat het tijd werd voor weer eens een nieuw blogje met 5 random facts about me. Super leuk gastbloggers nieuws, een speciale editie van de healthbox uitgelicht, een eerste indruk van de Magimix Cook Expert en andere feitjes voor jullie op een rijtje!

 

Random fact 1 – ik stel je voor: Naomi!

Ik ken Naomi al een tijdje van Instagram en volg haar met veel plezier. Vorige week tijdens een foodie event heb ik haar eindelijk ook in het echt ontmoet. Super leuk vind ik het dan ook dat zij het “essiehealthylife team” komt versterken! Naast blogs en recepten van Kay en Inge zullen jullie dus ook vaker iets van Naomi voorbij zien komen!

Wie is Naomi? Ze stelt zichzelf HIER graag aan jullie voor.

 

Random fact 2 – Healthbox – Fannetiek editie

Zoals jullie wel vaker voorbij zien komen op mijn Instagram, krijg ik maandelijks de Healthbox thuis gestuurd. Dit is een concept waarbij je een mooie Healthbox ontvangt voor € 24,95 met in ieder geval een pot natuurlijke multivitamine. Daarnaast ontvang je nog 7 of 8 super producten zoals: een gezond ontbijt, tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging, sportgadgets en andere producten op het gebied van een gezonde lifestyle. De inhoud van de box is een verrassing en dus eigenlijk een cadeautje voor jezelf.

Soms zijn er ook speciale edities. Deze keer was dat de box van Anne (Fannetiek).

Voor deze box betaal je € 34,95 maar heeft eigenlijk een waarde van € 125,00!  Dit keer zit er het

healthbox fannetiek

volgende in de box:

•Orthica – Magnesium-400 €15,75
•Orthica – Fish Twist €28,95
•Verival – Havermoutpap mango €4,05
•Biobites – Kokos Cookies Chocolate Chip €3,39
•Squalan – Waardebon €25,-
•Body & Fit – Whey Choco €3,90
•Body & Fit – Canvas tas €3,90
•Body & Fit – Waardebon €10,-
•Hands Off My Chocolate – Seriously Dark €2,-
•Kneipp – Body mousse €10,-
•Jogha – Waardebon €10,-
•2 Women’s Health Magazines €10,-

Wil jij de box ook hebben? Check dan even de website van HEALTHBOX

 

Random fact 3 – Food Inspiratie

Ik kan echt uren inspiratie opdoen uit kookboeken, magazines en bijvoorbeeld Instagram en Pinterest. Omdat ik natuurlijk zelf een blog heb, wil ik altijd weer nieuwe dingen ontdekken en ik vind het dan ook heerlijk om hier mee bezig te zijn. Ik maak eigenlijk praktisch nooit 1 op 1 een gerecht na, maar geef er een eigen twist aan. Zo maak je het weer eigen en is het een écht essiehealthylife recept. Binnenkort komen Sinterklaas en Kerst eraan en dus ook gerechten in die sfeer. Hou dus mijn website en mijn Instagram en Facebook pagina in de gaten!

magimix cookexpert

Random fact 4 – Magimix Cook Expert update

Zoals ik al in mijn vorige random facts vertelde, ben ik de nieuwste alleskunner van Magimix aan het testen. De Cook Expert heeft verschillende onderdelen zoals een RVS kom die je niet alleen gebruikt voor koken en sudderen, maar ook voor het maken van smoothies, kneden van deeg en beslag en het stijfkloppen van eiwitten.. Als je het stoommandje erin zet kun je bijvoorbeeld je groente, vis en aardappelen stomen. Zo blijven alle voedingsstoffen behouden en proef je de échte smaak!

De foodprocessor heeft 3 multifunctionele kommen: een mini-kom, midi-kom en grote kom  om te kunnen hakken, raspen en snijden.

Tot nu toe heb ik al verschillende functies getest zoals het maken van smoothies (blender) en beslag. Daarnaast heb ik al een keertje soep gemaakt (WAUW, hoe easy!) en heb ik al geoefend met de foodprocessor en al gemerkt hoe snel en fijn je kunt snijden en raspen!

Vanaf volgende maand kun je leuke recepten verwachten en in januari ga ik een uitgebreid review schrijven. Ik denk dat ik dan namelijk al een heel eind gekomen ben met het gebruiken van alle functies! Wil jij alvast meer weten? Check dan even de website van Magimix!

 

Random fact 5 – weg is mijn motivatie!

De afgelopen weken ben ik niet op mijn best als het gaat om sporten. Nu heb ik sowieso niet meer de tijd en zin om 4-5 keer per week te gaan, maar 2-3 keer ging prima en vond ik leuk. Toch is dat nu even niet het geval. Sinds 2 weken is mijn motivatie ver te zoeken! Gewoon GEEN zin en dat terwijl ik werk op een sportschool en weet hoe belangrijk beweging voor je is.

Niet dat ik niets doe overigens. Ik ga zeker 5x per week wandelen met Cooper en ben helemaal niet van het stil zitten. Zo werk ik veel, schrijf ik blogs, bedenk ik recepten, maak ze en werk ik ze voor jullie uit en heb ik een paar leuke opdrachten voor essiehealthylife waar best wat tijd in gaat zitten. Daarnaast ga ik naar events, spreek ik met vrienden en familie af en kom ik eigenlijk tijd tekort. Toch vond ik normaal dan ook nog de motivatie om even te sporten. Helaas… nu even niet!

Vanaf maandag ga ik het dus maar weer in mijn agenda zetten om minstens 1x per week yoga te doen en 1-2x naar de sportschool voor een fullbody workout of een groepsles. Dat is voor mij voor nu genoeg, zeker met mijn knie en naast het wandelen en alle andere dingen. Bewust deel ik het hier, dan heb ik een stok achter de deur haha. Ik weet dat ik er uiteindelijk ook weer energie van krijg dus ik ga het gewoon doen. Zal vast ook beter gaan als straks de klok verzet is want mannnnnnn wat merk ik het nu!

 

Let’s do this!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*