5 random facts about me #16

Soms is het heerlijk om even lekker weg te dromen. Zeker met een muziekje erbij! Lang leve de post die ik recent ontving. Ik vertel je er meer over in deze 5 random facts en heb de laatste tijd best wat leuke dingen gedaan voor mijn blog! Zo ging ik naar een masterclass cheesecake bakken en had ik een foodiemeeting in Rotterdam. Lees je mee?

Random fact 1 – wireless oordopjes van Sudio

Ik zei geen nee op de vraag of ik deze oordopjes wilde testen. Zeker omdat de mijne A) altijd in de knoop zitten en B) weer eens kapot. De Vasa Blå is geschikt voor alle Bluetooth apparaten.  Zo kun je ze heel makkelijk met je iOS of Android toestel verbinen Ik ontving de kleur Rose Gold White. Super mooi verpakt en je merkt gelijk dat je kwaliteit in handen hebt!

Ze zijn super elegant en je hebt erg helder geluid. Het is heel makkelijk te verbinden en je hebt er lang plezier van (ongeveer 8 uur). Je ontvangt er een mooi hoesje bij zodat je ze goed kunt bewaren en mooi kunt houden. Tevens zitten er verschillende dopjes bij, je kunt dus zelf bepalen welke je het lekkerst vind zitten.

Super handig  tijdens het sporten, wandelen en in de auto of op de fiets om toch te kunnen bellen of muziek te kunnen luisteren. Wil je meer weten? Kijk dan even op hun website www.sudiosweden.com

sudio sweden oordopjes

Random fact 2 – Foodie meeting Baker & Moore

17 oktober was ik uitgenodigd bij hotspot Baker & Moore in Rotterdam voor een foodiemeeting en het proeven van de nieuwe kaart. Er waren behoorlijk wat bekende foodies en bloggers aanwezig inclusief 2 introducees want iedereen mocht een winactie doen en 2 mensen meenemen! We konden boven plaatsnemen en zagen al het lekkers al staan. Ik kan er heel veel woorden aan besteden, of jullie gewoon even mee laten genieten via onderstaande slideshow.

Snel naar Baker & Moore dus om alle lekkere ontbijtjes en lunches te gaan proeven!

Op 1 november ging ik vroeg in de ochtend richting Hoofddorp naar Inspiratiehuis 20/20. Ik was namelijk door Bosch uitgenodigd bij een cheesecake masterclass met Miljuschka Witzenhausen.Zij is o.a. bekend van haar kookboeken, Linda TV en 24Kitchen! Super leuk dus om haar in het echt te gaan ontmoeten en nog leuker? Cheesecakes te gaan bakken! Overigens ging het hier NIET om gezonde versies, maar ach… why not! In het kader van balans moest het kunnen.

Ik vertrok vroeg want ik verwachtte enorm wat file omdat ik er om 09.30 uur moest zijn, maar tot mijn verbazing totaal niet! Ik was er dus als 1e om met een kop heerlijke cappuccino te wachten op de anderen. Toen er een paar meiden waren gingen we, samen met Miljuschka, even kletsen en wachten op de rest. Super gezellig!

Daarna gingen we aan de slag. We hadden allemaal 3-4 ingrediënten op mogen geven voor de cheesecake. Ik had gekozen voor dadels, koffie, pistache en chocolade. Miljuschka heeft daar uiteindelijk voor iedereen de “perfecte” cheesecake voor ontwikkeld. Ik schrok behoorlijk van de ingrediënten zoals 9 pakjes roomkaas en 250 gram suiker, maar goed…. Ik ging gewoon aan de slag! Samen met een aantal andere meiden stonden we aan een groot kookeiland. Ze moesten wel een beetje lachen toen ik zei dat ik van essieHEALTHYlife was gezien de cheesecakes die we gingen maken;-).

Wat een super apparatuur en ovens hadden we tot onze beschikking en Miljuschka. een kok en mensen van Bosch en Coopr liepen rond om ons te helpen waar nodig. Iedereen begon aan zijn eigen cheesecake. Na alles mengen, mixen en de nodige zoektochten naar alle benodigdheden (koken en bakken in je eigen keuken blijft het fijnst!) konden de cheesecakes de oven in en mochten wij nog even de cheesecakes van Miljuschka proeven. Ik ging voor de oreo-cheesecake! Jeetje…. wat een super lekkere taart was dat, terwijl ik helemaal niet zo’n oreo-fan ben (nep fitgirl weet je nog??) Daarna naar huis, terwijl de cheesecakes in de oven stonden. Die kregen we de dag erna thuis bezorgd tot vreugde van mijn collega’s die hem op mochten eten.

Overigens ga ik de uitdaging aan een gezonde versie te maken van deze cheesecake, deze vond ik aardig zwaar op de maag liggen en kan veel luchtiger denk ik! Binnenkort dus vast te vinden op mijn blog. Thanks nogmaals voor de super gave en leerzame ochtend!

4 – upcoming nieuwsbrief

Omdat ik regelmatig de vraag krijg of ik ook een nieuwsbrief heb, heb ik besloten er toch maar eens 1 te gaan ontwikkelen. Nog druk mee bezig, maar begin 2017 zal zeer waarschijnlijk de 1e af zijn. Zo hoef jij straks ook niets meer te missen van essiehealthylife en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de lekkerste recepten en de leukste blogs!

Random fact 5- Smoothie Operators

Een paar weken geleden ontving ik een pakket met allemaal verse groente, fruit en andere ingrediënten. Een smoothie pakket, hoe leuk is dat?! Inclusief recepten en alle ingrediënten dus voor handen.

smoothie operators

Iedere dag een andere smoothie en een super leuk concept! Ik ben ermee aan de slag gegaan, eerlijk gezegd niet alles gemaakt omdat ik gewoon zelf dingen toevoegde of weg liet, maar de “winning smoothie” pumpkin pie was zo lekker daar heb ik niets aan toegevoegd. Het recept? 120 gram pompoen, 2 bananen, handje pecannoten, 1 tl specerijenmix, 2 dadels en 350 gram water.

Deze moet je écht een keertje maken! Super lekker en enorm vullend. Bij alle recepten staat ook een “wist-je-dat” met weetjes over de ingrediënten. Daarnaast zijn de voedingswaarde per smoothie erbij vermeld. Deze bevat bijvoorbeeld maar 143 kcal, 5,5 gram vet, 21 gr koolhydraten, 16 gr suikers, 2 gr eiwit en 4 gr vezels. Voor mensen die wel gezond willen eten, maar niet echt iedere dag inspiratie hebben om een gezonde smoothie te bedenken is dit concept dus echt top!

Meer informatie op hun website.

Liefs Ester

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*