5 random facts about me #17

Het is weer even geleden dat er 5 random facts voorbij kwamen. Daarom de 1e van dit nieuwe jaar met onder andere een super gave win actie van mymuesli, een essiehealthylife schilderij, sushi en 2 feitjes over mezelf zodat jij me weer een stukje beter leert kennen ????

Random fact 1 – essiehealthylife schilderij!

Mijn vader maakte, toen ik mezelf een paar maanden terug in ging schrijven bij de KvK, dit gave schilderij met een knipoog maakte. In de 16de eeuw liet schilder Peter Paul Rubens de voluptueuze vrouw zegevieren in zijn schilderijen. In de volksmond ook wel de ‘Rubensvrouw’ genoemd. Leuk contrast met op de achtergrond “essiehealthylife” en waarom de voetbal? Ik heb jarenlang als persbegeleider bij NAC gewerkt en voetbal blijft een fantastische sport!

Hoe gaaf is het als je vader zo goed kan schilderen? Thanks lieve pap, dit verdient zeker een plaatsje op mijn blog!

Random fact 2 – sushi lover!

Ik ben echt gek op sushi. Als ik uit eten ga kies ik regelmatig voor een sushi restaurant. Afgelopen donderdag ging ik nog met een paar meiden van het werk uit eten en tja…. de keuze was snel gemaakt: sushi it was! Om maar even in de sushi sfeer te blijven: ik ontving in december ontzettend veel leuke kerstpakketten waaronder een sushi pakket van Asian Food Lovers. Er zit alles in om de perfecte sushi te maken behalve de verse ingrediënten. Van rijst tot nori, van stokjes tot geroosterde sesamzaadjes. Daarnaast zat er een boekje bij met daarin tips om de perfecte sushi(rijst) te maken en leuke recepten met mooie foto’s.

Zelf sushi maken is eigenlijk mijn hobby niet, gezien het vele werk, maar daar is een oplossing voor: sushibowls! Ik heb er al een recept van op mijn blog staan: HIER om precies te zijn!

Naast een online shop met heerlijke Aziatische producten hebben ze ook foodboxen. Nieuwsgierig geworden? Check dan even hun WEBSITE

 

asian food loversasian food loversasian food lovers

Random fact 3 – uitzending gemist 

Eigenlijk leef ik min of meer andersom… Andersom? Nou als je het traditioneel bekijkt dan. De meeste mensen werken veelal overdag en dan is hun schema: opstaan, douchen, ontbijten, werken, koken, eten, tv kijken. Ik zeg traditioneel, jij sport er nog tussendoor, gaat naar vrienden en doet nog heel veel andere dingen uiteraard ????.

Ik werk in de sportschool 3 dagen per week in de middag/avond tot 22.30 uur. Op deze dagen ben ik wel op tijd wakker, maar niet van de wekker en doe het rustig aan in de ochtend want ik heb écht tijd nodig om wakker te worden. Meestal ontbijt ik, nadat ik de hond heb uitgelaten, op de bank kijkend naar uitzending gemist, inclusief een grote kop koffie!

Ik kijk nooit “live” tv, maar uitzending gemist of iets op Netflix. Momenteel kijk ik naar:

  • 4 handen op 1 buik
  • Buch buiten de bajes
  • DREAM school

Ik hou van “real life” programma’s en vind het interessant te zien hoe mensen in bepaalde situaties zijn geraakt en daarmee omgaan. Soms verbaas ik me enorm  (zowel positief als iets minder positief ????). Vooral DREAM school met Lucia de Rijker is een aanrader!

Op Netflix ben ik nog bezig met “The good wife”. Ook leuk, maar bijna klaar dus what’s next?!

lifestyle coaching
Random fact 4 – lifestyle coaching & voedingsanalyse

Ik kreeg sinds mijn eigen blog zoveel (hulp)vragen dat ik een tijdje geleden begonnen ben met lifestyle coaching. Ik maak vooral voedingsanalyses voor mensen.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan even bij contact, lifestylecoaching en maak direct gebruik van de speciale aanbieding. Je krijgt nu namelijk 25% korting op een voedingsanalyse naar keuze!

Random fact 5 – Mymuesli

Misschien heb je de gave rollen met muesli of granola al voorbij zien komen op social media. Onlangs mocht er ook kennis mee maken. Alle producten van mymuesli zijn 100%  biologisch en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het leuke is dat ze buiten de standaard mixer ook de mogelijkheid geven om je eigen mueslimix samen te stellen!

Ken je het nog niet en wil je het ook eens proberen? Klik op de onderstaande foto om direct naar de gave win actie te gaan!

mymuesli
 Liefs Ester

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*