5-random-facts-about-me

5 random facts about me #18

 Shame on me! Mijn laatst gedeelde 5 random facts about me dateert alweer van januari dit jaar! Tijd dus om deze rubriek weer eens op te pakken. Ik ben sowieso de laatste tijd wat minder actief op mijn blog, ik leg je uit waarom 😉

Random fact 1 – Waarom niet iedere dag een nieuw blog meer? 
Ik ben al een tijdje iets minder actief op mijn blog. Je zou je bijna afvragen waarom ik dan mijn website helemaal heb vernieuwd, maar dat was een goede keuze. Ik ben sinds kort over naar WordPress waar ik zoveel meer mogelijkheden heb! Het is soms nog best even uitvogelen hoor, maar het begint erop te lijken. Waarom dan toch minder actief? Omdat ik nu soms gewoon even wat vaker andere prioriteiten stel. Zo geniet ik enorm van leuke festivals in de zomermaanden, het afspreken met vrienden en familie (vooral mijn zussen zie ik veel, naast mijn zussen ook mijn beste vriendinnen – zijn overigens die 2 knappe meiden naast mij op de foto hierboven) en heb ook nog gewoon een baan van 32 uur. Daarnaast wil ik lekker veel buiten zijn als het lekker weer is en ik heb ook nog Cooper die graag lekker wil wandelen en kroelen.

Allemaal dingen die voor mij nu even prioriteit hebben. Het is nu eenmaal zo: het leven bestaat uit meer dan alleen werken en dus content plaatsen op mijn blog. Ik blog omdat ik het leuk vind en niet omdat het moet. Niet dat ik er geen zin meer in heb trouwens, zeker wél! Maar ik ken mezelf en kan me soms echt in dingen verliezen. Om dat te voorkomen dus even een paar pasjes terug. Dat geeft rust in mijn koppie en zorg ervoor dat ik gewoon een leuker en relaxter mens ben. Zo belangrijk! Nu dus even wat minder nieuwe blogs en aangezien er toch veel mensen op vakantie zijn ook helemaal niet erg.

bobble-waterfles-review
Random fact 2 – Ik drink niet genoeg
We hebben allemaal wel iets waar we minder goed in zijn, terwijl we heel goed weten dat we het eigenlijk wél zouden moeten doen. Bij mij is dat genoeg drinken. Ik moet mezelf er echt toe zetten. Als ik er niet aan denk gebeurt het zo dat ik uren niets drink. Gevolg? Hoofdpijn en het is ook niet echt goed. Tegenwoordig moet ik dus minimaal 2x mijn flesje vullen. In de zomer vul ik het met bijvoorbeeld fruit en kruiden (in dit geval frambozen, bramen, blauwe bessen en basilicum), maar ook met munt en citroen voor een extra fris watertje. Heet infused water trouwens en het geeft een heerlijk smaakje aan je water. Deze fles is de Bobble Infuse en heeft een ingebouwde koolstoffilter, maar ik vind het er gewoon vooral leuk uitzien en het is een makkelijk flesje om mee te nemen, ook als ik bijvoorbeeld ga skeeleren. Uiteraard drink ik daarnaast ook nog wel thee en koffie voor je denkt: 1 liter is ook nog niet genoeg 😉 maar eerlijk is eerlijk soms kwam ik daar nog niet eens aan!

Random fact 3 –  ik hou van festivals
Ik vertelde het al in mijn eerdere random facts, maar ik hou echt van leuke feestjes en met name festivals. Vorig jaar heb ik even rustig aan gedaan, maar dit jaar heb ik al best wat leuke feestjes gehad met lieve vrienden en mijn zusjes. Waar ik vooral van hou? Ik hou echt van allerlei soorten muziek (soul, rock, R&B, hiphop, Nederlandstalig), maar als ik naar een festival ga zie je mij echt alleen op hardcore feestjes. In mijn jonge jaren is de hardcore scene opgekomen in Nederland en ik ben nog steeds een groot fan. Zeker in de zomer en met lekker weer vind je me de afgelopen weken dus vaker op zo’n feestje. Zo ben ik onder andere naar Supersized Kingsday, Harmony of Hardcore, Intents en Dominator geweest en ga ik 19 augustus naar Decibel. Nu al zin in!

random-facts-about-me
Random fact 4 – ik kreeg een cadeautje van
Arie Boomsma 
Ik ontving een paar weken geleden weer een leuke healthbox. Als je me langer volgt heb je die al vaker voorbij zien komen (misschien ook in mijn random facts) ik heb er namelijk ook al vaker een win actie mee gedaan. Dit keer niet. Nu geniet ik gewoon zelf van de leuke inhoud. Dit keer is de healthbox samengesteld door niemand minder dan Arie Boomsma, je kent hem vast wel! Tegenwoordig ook into de healthy lifestyle. De box bevat voor € 135,00 aan producten en je betaalt maar € 34,95. Een koopje dus. Wil je er meer over weten, ook over de producten die erin zitten? Check dan even hun website. Ik blijf het in ieder geval een super leuk concept vinden!


Random fact 5 – ik ga meer persoonlijke dingen delen op mijn Instagram
Wellicht ook op mijn blog, dat kan mooi in een persoonlijk blog of mijn random facts. Door het algoritme van Instagram is het tegenwoordig drama en merken we allemaal dat we veel minder likes, bezoekers, etc hebben en dat het eigenlijk niet uitmaakt hoe mooi je foto is of wat je plaatst, soms kom je nl niet eens voor in het overzicht bij mensen die je volgen, tenzij ze vaker je foto liken. Ik ga me er allemaal niet druk om maken. In mijn Instastories (de snapchat functie op Instagram) kun je al meer persoonlijke dingen zien, zo kun je iets meer andere dingen dan alleen recepten en blogs zien. Ook zal ik vaker een foto plaatsen van andere dingen buiten mijn blog om. Het gaat tenslotte om mijn eigen Instagram en ik wil het soms gewoon net wat persoonlijker gaan maken. Wellicht dus binnenkort vaker ook op mijn blog wat persoonlijke dingen!

Voor nu laat ik het hier even bij, 5 facts… Daar zit je zo aan haha! Ik ga het weer oppakken…. BELOOFD!

Liefs Ester

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*