5x beste recepten 2018

5x beste recepten van 2018

Een nieuw jaar, en wellicht iets later dan gepland, maar hier zijn ze dan: de 5 beste recepten van 2018!

Alleen maar zoete recepten!
Ik wist natuurlijk al best dat mijn zoete baksels het beste scoren op de website, maar ik vind het alsnog leuk om regelmatig wat hartige recepten te delen. In 2018 zijn de best bezochte recepten allemaal zoet en vaak ook eiwitrijk. Grappig om te zien! Komend jaar zal ik daar dus weer rekening mee houden 😉 Ik ben overigens uitgegaan van recepten geplaatst in 2018, anders zag het er nét iets anders uit! De recepten staan hieronder in willekeurige volgorde.

peanutbutter jelly havermouttaart

Peanutbutter & Jelly havermouttaart
We trappen af met een gezond taartje! Als je pindakaas en jam lekker vind op je boterham, vind je deze havermouttaart vast ook heerlijk! Te bakken in zowel airfryer als oven en staat dus in de top 5 van meest bezochte recepten van 2018! Ga hier naar het recept.

eiwitrijke kaiserschmarrn

Eiwitrijke kaiserschmarrn met warm fruit
Deze kaiserschmarrn passen perfect bij dit winterse weer. Zeker de wintersporters onder ons zullen dit een super lekker recept vinden én herkenbaar. Want als je ooit bent gaan skiën of snowboarden in Oostenrijk ken je dit gerecht vast wel! Eiwitrijk en makkelijk te maken. Klik hier voor het recept.

suikervrije marsepein

Suikervrije marsepein
Dit recept is echt ontzettend veel bezocht in 2018. Super om te zien dat een recept gemaakt in december gewoon de top 5 haalt! Ook op Pinterest een succes, mega veel gepind op jullie borden! Nog niet gedaan? Doe dit alvast voor komende Sinterklaas. Het jaar vliegt voorbij en dit scheelt je zoeken volgende keer haha. Op mijn website vind je het recept hier.

eiwitrijke kwarkcake

Eiwitrijke kwarkcake met appel
Weer een soort van havermouttaart, of plaatcake of hoe je het ook noemt. Deze eiwitrijke kwarkcake met appel is ook nu ontzettend lekker! Het is een soort gezonde appeltaart. Te maken in airfryer en oven, beide bereidingswijzen omschreven in het recept. Klik hier!

glutenvrije banaanpannenkoekjes

Glutenvrije banaan pannenkoekjes
Pannenkoekrecepten doen het ook vaak goed op mijn blog. Deze glutenvrije banaan pannenkoekjes zijn enorm fluffy en zo lekker! Ik maak ze regelmatig als ontbijt. Mislukken nooit! Je vind het recept hier.

Op naar meer!
Dit waren de 5 beste recepten van 2018. Ook komend jaar kun je weer lekkere, makkelijke receptjes verwachten. Ik ben benieuwd welke in 2019 populair gaan worden. Jij ook? Blijf me dan vooral volgen. Dit kan via Pinterest, Facebook en/of Instagram. Bedankt voor jullie steun en het maken van mijn receptjes!

Liefs Ester

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*