airfryer bijgerechten

Airfryer bijgerechten met groente inspiratie

Inmiddels is wel bekend dat ik een airfryer fan ben en ik werkelijk alles in “dat ding” maak. Van zoet tot hartig. Op mijn blog kun je al best wat hartige airfryer recepten vinden, maar ik heb even mijn 4 favoriete airfryer bijgerechten met groente voor je op een rijtje gezet!

Favoriet of niet?
Want eigenlijk heb ik niet direct favoriete gerechten. Laat ik het erop houden dat ik zoveel van afwisseling hou dat afwisseling favoriet is haha. Herkenbaar? Zo heb ik de ene keer zin in aardappeltjes, de andere keer in groente en ga zo maar door. Inmiddels heb ik al zoveel lekkere dingen in de airfryer gemaakt en vinden steeds meer mensen mijn blog voor lekkere airfryer inspiratie. Bij deze 4 groentegerechten voor je, ga jij ze maken?

Gevulde aubergine met mozzarella & vijg
Dit is niet alleen een bijgerecht, maar kan ook prima gegeten worden als koolhydraatarm hoofdgerecht of zelfs als hapje. Klik hier voor de link naar het recept!

airfryer bijgerechten
Geroosterde groene asperges en aubergine
Niets lekkerder dan geroosterde groente (vind ik) en dus maak ik dit regelmatig in de airfyer. Groene asperges en aubergine zijn het hele jaar te vinden bij de groenteboer of supermarkt. Klik hier voor het recept.

airfryer bijgerechten
Broccoli falafel
Sinds ik veel vegetarisch eet ben ik gek op falafel en wilde het graag een keer zelf maken. Ik bedacht een variant met broccoli voor extra groente en het maakt het ook nog eens extra voedzaam! Klik hier voor het recept.

airfryer bijgerechten
Portobello gevuld met tapenade
Ook dit is een bijgerecht en tevens hapje of koolhydraatarm hoofdgerecht (bijvoorbeeld met een lekkere salade!). Klik hier voor het recept.

airfryer bijgerechten
Meer bijgerecht inspiratie
Mocht je meer leuke recepten buiten airfryer bijgerechten met groente zoeken welke je kunt maken in de airfryer? Check dan even deze rubriek op mijn blog of kijk bij de airfyer rubriek voor zowel zoete als hartige recepten. Tevens genoeg inspiratie op mijn Pinterest.

Liefs Ester

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*