brasserie villa nova

Brasserie Villa Nova Breda

Afgelopen zondag ging ik, samen met mijn vriendin Marte eten bij Villa Nova een brasserie in Breda waar ik al veel goede verhalen over heb gehoord! Tijd dus om er zelf eens een kijkje te gaan nemen. 

4-gangen keuzediner
Eigenlijk zouden we vorige week al gaan eten, maar ik was ziek (nog steeds niet opgeknapt trouwens, duurt lang!) en moest onze “bijklets”date helaas uitstellen. Herkansing afgelopen zondag. Via Social Deal hadden we vouchers voor een 4-gangen keuzemenu bij brasserie Villa Nova. Bij binnenkomst valt direct de sfeer op: niet te groot, open ruimte met verschillende soorten tafeltjes en gezellig. Ik baal ervan dat foto’s in kunstlicht toch altijd minder mooi worden dan in daglicht, maar dat is niet anders. Blij als het straks weer wat langer licht blijft, hopelijk krijgen jullie toch een goede indruk!

brasserie villa nova
4-gangen keuzediner
Nadat we een drankje hadden besteld, kregen we de menukaart en lekker wat brood met zwarte olijventapenade en roomboter. Er is keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Wij kozen beiden de rundercarpaccio vooraf (met rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffeldressing). Als tussengerecht kregen we nog een pestosoepje. Super lekker, die ga ik eens proberen na te maken voor mijn blog!

brasserie villa nova
brasserie villa nova
Hoofdgerecht
Hoewel wij beiden regelmatig kiezen voor vegetarisch, deden we dat beiden ook niet bij het hoofdgerecht. Je kon kiezen voor een milde groentecurry met gele rijst en spitskool, maar Marte nam de tournedos met truffelrisotto, pof-tomaat en raketsla als hoofdgerecht en ik koos voor vis: schol met snijbiet, garnalenmousse en knolpuree. Het was echt enorm lekker. Mijn vis was botermals en smaakvol.

brasserie villa nova
brasserie villa nova
Dessert
Als echte koffielovers kozen wij voor een koffie naar keuze (Latte Macchiato uiteraard!) en kregen daar wat lekkere dingetjes zoals chocolade, kokosmakroon en een macaron bij. We namen daarna nog een verse muntthee. Zoveel bij te kletsen dat we uiteindelijk als laatste weg gingen. Was weer super gezellig en complimenten aan de bediening: genoeg tijd tussen de gangen, oog voor lege glazen en toch niet opdringerig en erg aardig!

Praktische informatie
Je kunt bij brasserie Villa Nova terecht voor de lunch, een high-tea en diner. Ze zijn gevestigd aan de Karnemelkstraat 20a. Naast het 4-gangen keuzenmenu is er ook vrije keuze van de kaart mogelijk. Openingstijden:
Dinsdag -11:30 – 22:00
Woensdag – 11:30 – 22:00
Donderdag – 11:30 – 22:00
Vrijdag – 11:30 – 22:00
Zaterdag – 11:30 – 22:00
Zondag – 12:30 – 19:30

Bezoek voor meer informatie en de menukaart de website.

brasserie villa nova
De deal
Woon je in de buurt van Breda of ben je er de komende tijd voor bijvoorbeeld een dagje winkelen? Denk dan aan deze deal! Je betaalt nu slechts € 22,50 in plaats van € 49,66 voor een 4-gangen keuzediner! Op dit moment staat de deal nog op Social Deal, kijk bij Breda of klik hier om direct naar de vouchers te gaan. Je kunt de vouchers vanaf het moment van aankoop t/m 11 maart 2018 gebruiken. Wil je andere hotspots in de omgeving Breda bezoeken? Er staan een aantal tips op mijn blog, kijk even bij de rubriek hotspots!

Liefs Ester

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Social Deal, zie mijn disclaimer onderaan de pagina

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*