Coffee Time

Coffee Time Ulvenhout lunch review

Vrijdag is mijn vrije dag en meestal spreek ik dan met vrienden/familie af of ga ik lekker bakken en bloggen. Dit keer ging ik lunchen bij Coffee Time!

Lunchdate
Vaker lunchen of dineren via Social Deal zorgt ervoor dat ik meer quality time heb met vrienden en vriendinnen. Want je 2 grootste hobby’s (eten en kletsen – you know me haha) kunt combineren is dat wel erg fijn. Zo ging ik dus gisteren, met Esmee, naar Coffee Time voor een late lunch waar we deze vouchers voor hadden. Omdat de Dorpsstraat was opengebroken was het even zoeken, maar net op tijd kwamen we aan bij dit erg gezellige lunchtentje! Erg licht, leuk ingericht en gezellig is de eerst indruk! We bestellen eerst een kop koffie.

Coffee Time
Coffee Time
Soep en luxe lunchplank
We konden daarna kiezen uit 2 soepen. Ik weet niet of dit standaard soepen zijn, ik neem aan dat het verschilt per keer. Wij konden nu kiezen uit een courgette soep met gerookte zalm of een uiensoep met kaas. Esmee koos voor de 1e en ik voor de uiensoep. Erg lekker! Het wordt geserveerd in leuke kleine schaaltjes (die ik zelf ook vaak voor mugcakes gebruik!). Daarna kregen we de luxe lunchplank bestaande uit een sandwich met kaas, kip en flink wat gezonde garnering. Ernaast lag een stapeltje nachochips (altijd lekker!) en een leuke weckpot met salade. Ziet er alleen al feestelijk uit en was gewoon ook nog eens heel erg lekker! Ook best “healthy” dus op het witte brood na. Ik haalde de bacon eraf, puur omdat ik bijna geen varkensvlees eet.

Coffee Time
Coffee Time
Onze ervaring
We hebben allebei lekker gegeten! We waren erg laat (16.00 uur) dus het was niet druk. Zonde dat dit leuke koffietentje voor ons niet in de binnenstad van Breda ligt, toch praktischer voor ons Bredanaars. Je hebt hier namelijk heel veel keuze uit verschillende soorten koffie (ja zelfs een Tony Chocolonely variant!!) en lekkere gebakjes. Daarnaast heb je een keuzekaart voor de lunch. Het vulde goed, ik ging de avond nog sushi eten en heb duidelijk minder genomen dan normaal (goed voor de balans 😉) omdat ik nog laat deze lunch op had.

Praktische informatie
Je kunt bij Coffee Time terecht op maandag van 11.00 – 17.00 uur, woensdag t/m zaterdag van 09.00 – 17.00 uur en op zondagmiddag van 12.00 – 17.00 uur. Ze zijn gevestigd aan de Dorpsstraat 97 te Ulvenhout.

De deal!
Je betaalt voor een 2 gangen lunch nu slechts € 5,90 in plaats van € 11,95 voor een soep en luxe lunchplank. Eventueel kun je (dieet)wensen vooraf aangeven bij de reservering. De vouchers staan nog online (KLIK HIER) en ga er zeker heen als je een keer in de buurt bent! De vouchers zijn vanaf het moment van aankoop t/m te gebruiken. Wil je andere hotspots bezoeken? Er staan een aantal tips op mijn blog, kijk even bij de rubriek hotspots!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Social Deal, zie mijn disclaimer onderaan de pagina

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*