Disclaimer

Reviews/advertorials
Op essiehealthylife verschijnen regelmatig reviews, win-acties en advertorials. Ik vind het heel belangrijk om eerlijk te zijn tegenover mijn lezers/volgers en daarom geef ik altijd mijn eerlijke en oprechte mening.

Ik schrijf dus alleen reviews van producten/diensten waar ik zelf achter sta. Soms zelf gekocht/bezocht en vaak opgestuurde producten van bedrijven. Niet van alles wat ik ontvang verschijnt er ook daadwerkelijk een review op mijn blog. Op mijn blog vindt je soms ook advertorials. Advertorials  zijn zelfgeschreven betaalde advertenties waar mijn persoonlijke mening aan is toegevoegd. Dit zijn artikelen waar adverteerders voor betalen. Op deze manier verdien ik af en toe iets om essiehealthylife te kunnen laten bestaan.

Wanneer ik besluit een product te reviewen of een advertorial te schrijven ben ik altijd eerlijk en transparant, eigenlijk zoals ik ook zou zijn als ik het zelf zou hebben gekocht. Ik schrijf dus nooit positief over een product als ik er niet achter sta. In een blog of post van essiehealthylife op social media vermeld ik altijd wanneer ik een product (gesponsord) heb gekregen om misverstanden te voorkomen.

Tenslotte
De inhoud van deze website is eigendom van essiehealthylife en mag niet zonder toestemming worden gebruikt. Alles op mijn website is door mijzelf geschreven en ook de foto’s zijn zelf gemaakt. Is dat niet het geval zal ik dat altijd vermelden.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem gerust contact met mij op!

Liefs Ester