fitshe-vegan-protein-review

Fitshe vegan protein review en win actie!

Fitshe… Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar inmiddels ben ik fan want ze hebben een vegan protein in de smaken vanille en dark chocolate en ik mocht het testen én een starterskit weggeven! 

Vegan proteïne poeders
Je hoeft niet perse veganist te zijn, dat ben ik ook niet, om interesse te hebben in vegan proteïne poeders. Maar het is wél goed voor je lijf om wat vaker plantaardig te eten en daar spelen veel merken op in. Er komen steeds meer vegan proteïne poeders op de markt, maar eerlijk? Veel zijn ontzettend vies! Vaak korrelig en soms smaakt het zelfs naar zand. Vroeger als kind vonden we zandhappen aan het strand niet zo erg, maar tegenwoordig hebben we toch wel een andere smaak 😉

Caroline van Fitshe heeft samen met experts in de keuken gestaan en komt met een nieuwe biologische natuurlijke eiwitpoeder van alleen maar natuurlijke ingrediënten. Deze bevat dus ook geen zoetstoffen! De shakes bevatten 18 gram eiwit per portie en een compleet aminozuur profiel. De proteïne/eiwit is onder andere gehaald uit mungbonen, uit pompoenzaden en hennep.

fitshe-vegan-protein-review
Shake it baby!
Waar andere vegan varianten vaak nog zanderig van structuur zijn en een nasmaak hebben is dat bij deze echt niet het geval, echt niet! Als je je shake zo wil drinken (bijvoorbeeld na het sporten) denk je dat wellicht, zie ook de foto, maar na een paar keer goed shaken (er wordt een balletje meegeleverd voor in deze mooie fles/beker) is alles opgelost. Nu drink ik niet veel shakes, zeker nu ik stukken minder sport, maar ik wilde het wel uitproberen om een goed beeld te kunnen geven.

Wat zit erin?
Of beter kan ik het omdraaien: wat zit er niet in? Deze vegan protein van Fitshe is vrij van lactose, gluten, soja, gmo, kleurstoffen en zoetstoffen en per shake krijg je (met gebruik van water) 166 kcal binnen. Voor de liefhebbers bij deze de volledige voedingswaarden:

fitshe-vegan-protein-poeder
Lekker!
Mijn algemene conclusie is dat het een gezonde eiwitpoeder is en ook nog eens lekker! Mijn favoriet is de vanille, maar dat is eigenlijk altijd mijn favoriete smaak als het gaat om eiwitpoeders. En de fles? Ik ben er zo ontzettend blij mee! Het heeft een inhoud van 700 ml en 2 van deze flessen per dag gevuld met water maakt het meer water drinken echt makkelijk. Wil jij dit gave starterspakket winnen? Lees dan even verder.

Hoe maak je kans? 
1) volg Essiehealthylife op Facebook
2) volg Fitshe op Facebook
3) like het bericht en zet eronder naar welke smaak je het meest benieuwd bent
4) ik vind het extra lief als je nog iemand tagt die je het pakket ook gunt!

Ik maak zaterdag 9 september de winnaar bekend, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

WINNAAR: Tamara Elbersen-Jansen gefeliciteerd! Stuur me even een mailtje met je naam en adresgegevens dan komt het pakket z.s.m. naar je toe!

Liefs Ester

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Fitshe, zie mijn disclaimer onderaan de pagina.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*