Geitenkaas spread met rode biet

Het recept van deze geitenkaas spread is super makkelijk te maken. Feitelijk heb je maar 2 ingrediënten nodig voor een heerlijke dip voor op je brood, cracker of bijvoorbeeld bij de borrel. Kijk snel verder voor het recept én het filmpje.

Wat heb je nodig?

  • 200 gram geitenkaas (zacht)
  • 150 gram gekookte rode biet
  • peper en zout

Het enige wat je hoeft te doen is dit: de gekookte bietjes en de geitenkaas wat fijner snijden/verkruimelen, alles in een blender en fijn malen tot je een spread hebt. Voeg naar smaak nog wat peper en zout toe en klaar!

Serveertip

Zoals hierboven al vermeld is het heerlijk op brood, crackers of bij de borrel. Of besmeer er een een tortillawrap mee en vul hem daarna met diverse groente en bijvoorbeeld kipfilet. Afgedekt of in een potje is het ongeveer 2-3 dagen goed te houden in de koelkast.

Enjoy!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*