Green Gypsy spices

Green Gypsy Spices Kerstactie – winnaar bekend!

Nog even snel een leuke winactie voor de Kerst, want ik mag van Green Gypsy Spices (sinds kort ben ik ambassadeur van deze kruiden!) 2 lekkere kruidenmixen weg geven. 

Super leuk Kerstcadeau!
Ben je net als ik gek op koken en bakken en hou je ook nog eens van een beetje gek? De kruiden van Green Gypsy Spices hebben, naast heerlijke smaken, soms ook best een beetje gekke namen. Super toffe potjes en heel veel keuze. Sindskort ben ik dus ambassadeur (zie deze pagina) en omdat het bijna Kerst is, leek het me leuk om jou ook eens wat cadeau te doen als trouwe lezer van Essiehealthylife. Ken je Green Gypsy nog niet of wel en dus al fan? Ik mag van Kim 2 potjes weggeven en hoe gaaf is dat het super leuk gaat worden ingepakt?!

Ras el Hanout
Dit zijn misschien wel de meest veelzijdige kruiden die je ooit hebt geproefd. Ras el Hanout is een typisch Marokkaans kruidenmengsel dat letterlijk ‘het beste van de winkel’ betekent. Deze Ras el Hanout kruiden zijn niet pittig, maar kruidig, met ingrediënten zoals paprika, peper, komijn en nootmuskaat. Het past uitstekend bij kip, vlees en zelfs groenten; denk niet alleen aan een ingewikkelde tagine, maar ook aan een simpel couscous gerecht, een lekker eitje, een wrap met groenten en feta of een perfect gekruide gehaktbal. Ras el Hanout kan zomaar het meest veelzijdige kruidenmengsel van Green Gypsy zijn. Klik hier voor meer info!

Green Gypsy spices
Pumpkin Spice mix
Door de kruidige en kaneel-achtige smaak is Pumpkin Spice Mix heerlijk te gebruiken in cakes, taarten, koekjes, om je smoothie te pimpen en zelfs, je gelooft het niet, in pompoengerechten. Deze Pumpkin Spice Mix is een grote hit bij veel foodbloggers. En dat is niet zo gek ook: het is veel bijzonderder dan kaneel, pimpt al je zoetigheden heel makkelijk op en binnen no time ruikt heel je huis naar een mengeling van appeltaart en speculaas! Dit kruidenmengsel is namelijk onze alleskunner als het gaat om al je zoete baksels. Het hoeft helemaal niet zo moeilijk: gebruik het in plaats van kaneel en je vraagt je af hoe je al die tijd zónder hebt gekund! Ik maakte er ooit deze vegan pannenkoekjes mee en binnenkort op mijn blog een leuk bananenbrood recept!

DOE MEE! 
Laat een comment achter onder deze post. Meer hoef je ook niet te doen… Geen Social Media winactie dit keer dus: gewoon even laten weten of je ze al kent en dus fan bent of gewoon rete nieuwsgierig naar de mixen! Dinsdag 19 december maak ik de winnaar bekend. Ben jij de gelukkige? Dan krijg jij deze lekkere kruidenmixen van Green Gypsy Spices nog voor de Kerst thuis gestuurd, succes!

Liefs Ester

39 Comments

 1. Jaa wil deze graag winnen! Sinds 2 maanden weer goed bezig qua gezond eten en mijn moeder heeft het al steeds over deze kruiden dus nu ben ik ook wel erg benieuwd! Op deze manier kan ik mijn gezonde gerechtjes nog meer smaak geven

 2. Super leuk! Ik ken Ras el Hanout al, maar ik heb nog nooit Pumpkin Spice geprobeert. Dus daar ben ik erg nieuwgierig naar!

 3. Ik heb ze op social media al eens voorbij zien komen en ben zeker na het lezen van deze blog enthousiast over deze kruidenmixen. Voorheen was er in Nederland geen Pumpkin spice kruiden beschikbaar en moest je deze of zelf maken of vervangen voor koek- en speculaaskruiden. Ik ben heel benieuwd naar deze kruidenmixen en zou er graag mee willen koken. De vegan pannenkoeken zien er overigens heerlijk uit.

 4. Het lijkt mee heerlijk! Vooral de Pumpkin Spice Mix maakt me erg nieuwsgierig..
  Ik zou ze graag winnen. Mocht ik niet de gelukkige zijn waar koop ik ze dan?
  Groetjes Folkje Visser

 5. Heel nieuwsgierig, al veel over gehoord maar nog nooit geprobeerd.

 6. Melissa de Vos

  Jaa lijkt me zo leuk om te winnen!! Wil al zo lang echte pumpkin spice kruiden proberen en dan vooral voor een echte pumpkin pie! En die ras en Hanout kruiden kunnen idd echt overal bij, keuze zat!!

 7. Aahhh vorig jaar zat er een potje chaii kruiden in de healthbox! Dat potje heeft van de zomer lang stil gestaan, maar geniet nu al weer weken dagelijks van een zelfgemaakte chai latte met hun kruiden! Die pumpkin spice heb ik inderdaad heel vaak voorbij zien komen op insta en die staat ook zeker op mijn verlanglijstje!! En die ras el hanout wil ik dan wel eens proberen in mijn gehaktballetjes! Yammm

 8. Janine van den Brink

  Ooh ik zou deze heeeel graag willen winnen. Ik ken de kruiden van verschillende foodbloggers maar heb deze potjes zelf nog nooit in huis gehad. Graag zou ik mijn gezonde en verantwoorde gerechten en baksels nog lekkerder willen maken met behulp van deze kruiden. Misschien kan ik zou mijn omgeving ervan overtuigen dat gezond en bewust eten ook erg lekker kan zijn.

 9. Ooh ik wil heeeeel graag winnen. Ik ken de potjes van verschillende foodbloggers maar ik heb de kruiden zelf nog nooit in huis gehad. Ik hoop dat ik met behulp hiervan mijn omgeving kan overtuigen dat gezond en bewust eten ook heel lekker kan zijn.

 10. Ester Michels

  Oh gave actie! Ik ben zeker bekend met de kruidenmengsels van Green Gypsy. Deze 2 smaken zijn nog niet in mijn bezit, maar ik heb al heel veel lekkere recepten gezien waar dit ik verwerkt kan worden! Ook fijn dat t zonder toegevoegde chemisch spul wordt gemaakt! Pure smaak, dat kan ik met mijn gezin wel waarderen!

 11. Ik ken het alleen nog maar van ‘horen lezen’… Super nieuwsgierig, zeker met mijn passie voor healthy taarten bakken!

 12. Voor mij zijn ze nog onbekend en ik ben hier best nieuwsgierig naar. Ik ben al een jaar aan het koken zonder pakjes en wil ze graag uit proberen.

 13. Monica Breedijk

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn vriend. Hij houdt erg van een goede kruidenmix en is vooral gek op de Marokkaanse keuken

 14. Of ik dit al ken?? Natuuurlijk!! Giga fan van deze heerlijk kruidige blikjes. Voor heel veel al mijn baksels en gerechten gebruik ik de kruiden van Green Gypsy. Nu mijn collectie nog uitbreiden. En winnen is altijd leuker dan zelf betalen

 15. Wat een super leuke winactie! Ik zou deze potjes heel graag willen winnen voor mijn lieve zus! Ze is helemaal gek op bakken en koken en gebruikt hiervoor heel vaak de potjes van green gypsy spices! Zou het super vinden om haar voor kerst deze kruiden te geven en haar te bedanken voor haar steun in moeilijke tijden ❤️

 16. Roxanne Vermeulen

  Ja ja ja ja ja! Graag! Ik wil al heel lang bestellen maar iedere keer vergeet ik het weer! Ik ben sinds oktober heel goed bezig met weightwatchers en inmiddels al 13 kg afgevallen! Time to spice up my Life a bit more!

 17. Jaaaaa, deze kruidenmixen staan al een langere tijd op mijn verlanglijstje! Ben er zooo benieuwd naar. <3

 18. Ik doe graag mee. Ik ben benieuwd naar de smaken. Een extra toets en dan nog 2 speciale. Dit wordt smullen.

 19. Petra van Dijk

  Jaaa, mixen die pure & eerlijke ingrediënten bevatten. Die zou ik graag willen testen 🙂

 20. Hmm deze kruiden lijken mij heeerlijk.. bij de yoghurt, door m’n havermout, bij pannenkoekjes! #heaven

 21. Met kruiden koken en bakken is altijd een extra feestje qua smaak, ben vooral benieuwd naar de pumpkin Spice omdat we hier in ons gezin dol zijn op pompoen. Voor de ras el hanout zal ik eerst nog moeten uitproberen in welke heerlijke gerechten deze een extra aanvulling zal zijn.

 22. Wieneke van Veen

  Ik ben wel heel nieuwsgierig hoor! Ik heb thuis m’n kast vol staan met kruidenmixen van Jonnie Boer, ik gooi het overal doorheen! Lekker experimenteren met bijvoorbeeld mijn omelet, de roerbakgroenten, de zelfgemaakte soep, alles probeer ik uit!
  Ik zou zeker de Pumpkin spice mix willen uitproberen, die lijkt me zó fantastisch!!
  Dus jaaaaaaa ik zou deze potjes echt heel graag willen winnen!!

 23. Angelique Maarschalkerweerd

  Heb al veel gehoord over deze kruiden! Nog niet de stap gezet om ze te bestellen, vanwege de gedachte dadelijk smaken ze niet en het is toch best wat geld. Chocoloco en hoer op de grill lijkende mij ook super.
  Misschien is dit de kans om een nieuwe “verslaving” op te doen! Ben zo benieuwd!

 24. Ras el hanout ken ik wel. Niet wat vind merk. Maar zoooo ontzettend lekker. Probeer graag veel uit. En kook en bak graag. De pumpkin spice mix ken ik niet. Maar ben gek op kaneel en gebruik dat in veel recepten. Heb net gelijk gekeken naar die pannenkoekjes volgende op de lijst!! Maar ik wil ze ZEKER graag winnen om daar weer heerlijk mee te kunnen koken/bakken

 25. Tania Heroes

  Ja ik wil wel eens kennismaken met deze kruiden. Als ze zo heerlijk zullen smaken als ze klinken , dan sta ik alvast te popelen om deze te mogen uitproberen! Alvast fijne feestdagen toegewenst !

 26. Tania Heroes

  Ja ik wil wel eens kennismaken met deze kruiden. Als ze zo heerlijk zullen smaken als ze klinken , dan sta ik alvast te popelen om deze te mogen uitproberen! Alvast fijne feestdagen toegewenst !

 27. Ik lees steeds vaker over deze kruiden maar ik ken ze niet
  Dat gaat wel een keer tijd worden dus ik doe graag mee met de winactie

 28. Daniëlle van kemenade

  Ik krijg van mijn zus altijd te horen dat erin de hollandse keuken alleen peper, zout en paprika poeder te vinden valt..
  Dus dit is een mooie aanvulling in mijn kruidenlaatje..haha

 29. Toffe winactie! Ik zie de kruiden zo vaak voorbij komen op fb en instagram in combinatie met heerlijke recepten. Dus ja, natuurlijk wil ik dit winnen en zelf ervaren hoe fantastisch deze kruiden zijn, aan inspiratie geen gebrek!

 30. Ben benieuwd!! Vooral naar de pumkin Spice mix. Klinkt erg lekker.

 31. Eline Kreuse

  Lijkt me heerlijke kruidenmixen voor die met de pompoen lijkt me spannens

 32. Jamm!!! Zeer benieuwd naar de kruiden. Ras el hanout altijd top. pumpkin spice die ken ik alleen vanuit Amerika. Zou mooi zijn als dichterbij huis ook deze lekkere smaken te krijgen zijn!

 33. Ok ik ben echt een kruiden junk en wil heel graag winnen

 34. Ik ken ze niet en ben er heel nieuwsgierig naar.

 35. Lijkt me heerlijk

 36. Ik weet wel raad met deze kruiden! Door het veranderen van mijn levensstijl ben ik erachter gekomen dat kruiden het eten lekker maken en niet (zoals ik eerst dacht) de suikers en vetten.. Mede door deze ontdekking ben ik ruim 20 kilo afgevallen! ❤️ Deze kruiden zouden perfect passen binnen mijn huidige verzameling . Ik ruik de flatbreads met rijst; sla, cashewnoten en ras el hanout al en de warme choco met de pumpkin spice kruiden!

 37. Nee, deze ken ik nog niet! Ik ben wel heel benieuwd naar deze kruidenmixen. De Ras el Hanout ken ik wel van een ander merk. Ik ben vooral benieuwd naar de Pumpkin Spice Mix. Eens kijken wat ik hier allemaal voor lekkere recepten mee kan kruiden.

 38. Ik ken deze kruiden nog niet, maar ben superbenieuwd naar de smaken! En die gekke namen maken me alleen nog maar nieuwschieriger! Fingers crossed! X Teas and Greens

 39. Astrid Molenbuur-Zocchi

  Ja tuurlijk wil ik ze winnen. Nee ik ken ze niet maar zeer nieuwsgierig ernaar. Ik ben nu 5 weken bezig gezond en verantwoord te eten dus passen deze kruiden er zeker bij.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*