Intratuin Breda

Intratuin Breda foodie tour

Sinds kort is de Intratuin Breda helemaal vernieuwd. Tijd dus om er eens een kijkje te gaan nemen en wat foodie inspiratie op te doen en te gaan lunchen. Kijk je mee? 

Centrale hal Intratuin Breda
Als je binnenkomt in de centrale hal heb je, naast de vertrouwde bloemenshop, een grote corner met allerlei verse producten zoals groente fruit, hapjes. Je kunt ook wat bestellen, maar de meesten zullen even snel bijvoorbeeld verse appels meenemen. Het nodigt namelijk wel echt uit als je er langs loopt! Vanuit de centrale hal kun je ervoor kiezen om de normale of de verkorte route te nemen. Het staat goed aangegeven. Wil je via de buitenplanten en de dierenhoek? Neem dan de normale, wil je alleen wat eten (er staan op Social deal nu vouchers voor een 2-gangen lunch!) of naar de accessoires en binnen planten? Pak dan de verkorte route!

Intratuin Breda
Intratuin Breda
Servies en meer leuke dingen!
Als ik iets niet oversla als ik bij de Intratuin ben, is het wel de hoek met alle servies en lekkere dingetjes. Ik vind het zo leuk om er rond te neuzen, zoveel leuke dingen! Je hebt tegenover het restaurant een leuke hoek met o.a. enorm veel Blond Amsterdam servies, maar verder in de winkel kom je ook nog genoeg tegen van bijvoorbeeld Riverdale. Een merk waar ik fan van ben. Ieder seizoen hebben ze nieuwe dingen! Tegenwoordig verkopen ze trouwens ook mijn favoriete chocolade (gevaarlijk….), maar vandaag ben ik sterk en zet ik ze alleen op de foto haha.

Lunchtijd! 
Ik ging rond lunchtijd voor een 2-gangen keuzelunch naar Intratuin Breda. Je kon kiezen voor een belegd broodje naar keuze en een soep (dit keer was er tomaten-, champignons- en erwtensoep). Ik koos voor de tomatensoep en nam daar een bruin broodje met brie, walnoten en honing bij. Uiteraard ook wat te drinken: muntthee (wat ik zelf heel vaak takkethee noem ;-)) De soep was erg romig en lekker! De broodjes zijn redelijk standaard: gezond, brie, eiersalade, tonijnsalade of iets dergelijks. Prima voor een snelle hap! De broodjes zijn vers (belangrijk!) en als je wil beleggen ze een wit of bruin broodje. Er is meer dan genoeg zit gelegenheid. Het is er schoon en ruim opgezet. Het was te druk (privacy redenen dus) om een foto van het restaurant te maken, maar ik kon het niet laten om een foto van de mooie posterfoto in de ruimte te maken.

Intratuin Breda
Intratuin-Breda
Praktische informatie
Je kunt bij Intratuin Breda 7 dagen in de week terecht op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09.30 – 17.30 uur, op donderdag van 09.30 – 21.00 uur en op zondag 11:00 – 17:00. Je kunt er, naast shoppen dus ook heerlijk lunchen en ga vooral niet naar huis zonder iets leuks te hebben gekocht 😉

De deal
Je betaalt voor een 2 gangen keuzelunch nu slechts € 4,25 in plaats van € 8,50 en hebt keuze uit een soep en een belegd broodje. De vouchers staan nog online (KLIK HIER) en ga er zeker heen als je een keer in de buurt bent! De vouchers zijn vanaf het moment van aankoop t/m 18 maart 2018 te gebruiken. Wil je andere hotspots in de omgeving Breda bezoeken? Er staan een aantal tips op mijn blog, kijk even bij de rubriek hotspots!

Intratuin Breda
Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Social Deal, zie mijn disclaimer onderaan de pagina

2 Comments

  1. ELISE BEEKINK

    deze bravour voor intratuin is leuk! maar voor rolstolers is er in breda GEEN pinauromaat waar ik bij kan vabnuit de rolstoel. Ahaaaaaa!!!! VRAAG DAT PAS 3 JAAR!!!! kAN NIET EENS KOFFIEDRINKEN DAAR.. DEZE LOF IS ZO ONTERECHT! EN SORY…MAAR WAT ETEN DE MENSEN IN INTRATUIN DIE GLUTENV RIJ ZIJN? LACTOSEVRIJ? GOEDE ROLSTOEL, DUS RUIM OOK VOOR HULPHONDEN TOILET? OOK AL JAREN EN JAREN OM GEVRAAGD! SORRY iNTRATUIN, THIS IS NO GOOD! gAAN WE HET ANDERS DOEN? GRAAG! CONTACT ME!

    • Dat is natuurlijk erg vervelend! Maar daarvoor moet je niet bij mij zijn, maar bij Intratuin zelf. Ik heb hier alleen maar mijn ervaring gedeeld en ik vind het een fantastische winkel. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen ervaring. Als je het er zo niet mee eens bent, dan gewoon niet meer daarheen gaan toch? Er zijn genoeg andere opties in Breda!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*