Jouw weg naar een healthy lifestyle

Ik ben ooit heel slank geweest, daarna heel dik en nu al weer een aantal jaren slank en stabiel. Ik heb heel wat wegen bewandeld en heb uiteindelijk mijn weg naar een blijvende gezonde lifestyle gevonden. Inmiddels is dit voor mij routine geworden.


Maatwerk
Wat voor mij werkt, werkt niet 1 op 1 voor jou en daarom is maatwerk zo belangrijk. Ieder lichaam werkt anders, maar iedereen is ook qua persoon verschillend. Belangrijk is te onderzoeken en te ontdekken wat voor JOU werkt én wat niet.

We weten allemaal dat geraffineerde suiker en bewerkt voedsel niet goed voor ons is en ook dat we niet teveel moeten eten omdat we dan sneller dik worden, maar door de media wordt ook iedere keer iets anders beweerd. Wat is nu goed of slecht en wat past bij jou? Hoe kun jij een balans vinden in het dagelijks leven en daarbij blijven genieten zonder je schuldig te voelen als je een keer afwijkt of te denken dat “alles nu toch al verpest is”. Daar kan ik je mee helpen!


Veel ervaring
Ik ben een praktijkmens en studeren is niet mijn ding. Ik heb dan ook niet gestudeerd voor gewichtsconsulente. Wél ben ik er dagelijks mee bezig, lees ik ontzettend veel, zoek ik dingen uit en weet ik inmiddels uit onderzoeken en de praktijk wat werkt. Ik ben er ook van overtuigd dat je kennis en specialisatie niet in het hebben van een diploma zit.

Ik heb meer dan 20 jaar leidinggevende en coaching ervaring en daar zit gelijk óók mijn kracht. De combinatie van interesse, verdieping en ervaring heeft er de laatste tijd voor gezorgd dat ik, naast het delen van gezonde recepten en het schrijven van inspiratie blogs, steeds meer mensen aan het helpen ben in hun zoektocht naar een healthy lifestyle en verandering van mindset én met succes!


Coaching
Wil jij meer informatie ontvangen over lifestyle coaching op het gebied van voeding en mindset?
Coaching is al mogelijk vanaf € 55,00

Voedingsanalyse
Wil je beginnen aan een omslag of ben je net begonnen met anders/gezonder eten en wil je weten of je op de goede weg bent?Een voedingsanalyse kun je al laten maken vanaf € 25,00

Stuur een mail naar info@essiehealthylife.nl en laat me weten wat je precies zoekt of waar je behoefte aan hebt.

Liefs Ester

Comments are closed.