juice junkies

Juice Junkies wat een uitkomst!

Smoothies drink ik toch wel regelmatig. Toen mij pas geleden dus gevraagd werd om de ready-to-blend smoothies van Juice Junkies uit te proberen zei ik direct ja!

Fruit eet ik niet snel zo…
Ik ben niet iemand die snel zo een stuk fruit zal eten. Ik verwerk het in mijn baksels of maak er een smoothie van. Vind ik veel lekkerder. Er ligt eigenlijk altijd diepvriesfruit in de vriezer en in de keuken standaard een tros bananen. Het nadeel van smoothies maken is dat ik vaak hou van verschillende soorten fruit en groente in 1 glas. Vaak maak ik dus mijn restjes op, maar meer afwisseling is welkom. Tijd dus om de mixen van Juice Junkies te testen en iedere keer een andere smoothie te drinken!


Diverse smaken
Juice Junkies heeft aan alles gedacht. Het werd op een door mijzelf aangegeven tijd bezorgd om te voorkomen dat het al ontdooid zou zijn. Perfect dus! Nog diepgevroren kon ik alles in de vriezer doen. Super handig is at het zeker 6 maanden in de vriezer te bewaren is, zo hoeft niet alles meteen op. Dat probleem heb ik wel eens met andere dingen namelijk, zeker als je alleen woont vast herkenbaar. Er zijn in totaal 9 smaken, dat betekent dus 9 verschillende soorten smoothies. Zo heb je iedere keer iets anders. Ze zijn verpakt in 1-persoons porties van 140 gram. Ze bevatten een mix van fruit, groente of zelfs gemengd en aangevuld met proteïnepoeder of superfoods als extra toevoeging.

De smaaktest!
Uiteraard heb ik ze allemaal voor je uitgeprobeerd en een top 3 gemaakt. Mijn favoriet was de Berry nice to meet you meyt aardbei, mango, blauwe bes en acai. Ik hou van fruitsmoothies! Op de 2e plaats de Green machine smoothie van de foto hierboven. Banaan maakt het zoet, ananas fris en de groente extra voedzaam. Ik deed er nog een schepje eiwitpoeder bij en mengde het met amandelmelk. Op de 3 plaats de toch wel de Super red Booster met aardbei, blauwe bes, granaatappel, whey protein en hennepzaad.

juice junkies smoothies
Nieuwsgierig geworden?
Bestel dan ook deze lekkere smoothies. Ik zou de gaan voor de variatiebox. Zo kun je ze eerst uitproberen en vanuit daar een keuze maken om je favoriet te bestellen! Klik hier om direct naar de website te gaan. Op mijn website vind je ook andere smoothie inspiratie!

Liefs Ester

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Juice Junkies, zie mijn disclaimer onderaan de pagina.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*