Gastblogger Kay

Mijn naam is Kay, ik ben een enthousiaste Brabander die haar plekje heeft gevonden in het bruisende Rotterdam. Nu ik mijn MSc in Finance & Investments en Strategic Management heb afgerond ben ik als freelancer actief voor mijn eigen bedrijfje Kaymade, waar ik marketingactiviteiten verricht en strategisch advies geef aan kleine ondernemers in o.a. de healthy food industrie.

Het werken als een freelancer geeft mij de ruimte om de hele dag door te ontbijten en tussen mijn afspraken door te Crossfitten… Zo ben ik dan ook altijd in de keuken te vinden voor gluten- en lactosevrije baksels of in de box. Met de filosofie dat ik voornamelijk lekker in mijn vel wil zitten én graag geniet van het leven, vertaal ik het zijn van een ‘fitgirl’  enerzijds in de vorm van creatief en bewust omgaan met mijn voedingsintoleranties en anderzijds flink knallen tijdens mijn workouts.

Ook hou ik van sociaal de deur uit gaan en waardeer ik de kleine dingetjes in het leven! Graag deel ik deze lifestyle om anderen te inspireren via mijn Instagram en mijn blogs.

Instagram Kay: @kayvdvleuten