More-Itz Drimmelen

Lunch of diner bij More-Itz Drimmelen

Vandaag ging ik, samen met mijn moeder, voor een 5-gangen lunch naar More-Itz in Drimmelen. Een prachtig restaurant aan de haven waar je geweldig gezellig kunt zitten! Woon of ben je binnenkort in de buurt? Lees dan snel verder!

Geweldige locatie
Het komt niet snel voor dat ik 2 weken achter elkaar ergens ga eten. Vorige week had ik een Nieuwjaarsborrel bij More-Itz in Drimmelen en ik was onder de indruk van de locatie: zo mooi! Toen ik dus deze vouchers via Social Deal kon krijgen besloot ik direct om hier gebruik van te maken. Ik wilde het namelijk ook wel eens overdag zien. Samen met mijn moeder ging ik er dus heen voor een 5-gangen lunch. Als je aan komt rijden zie je al de boten in de haven liggen. Erg gezellig zeker als het zonnetje een beetje schijnt. Eenmaal binnen krijg je direct een thuisgevoel. Een erg gezellige en mooie stijlvolle inrichting. Ik hou van kaarsjes, hout en schapenvachtjes. Het doet gelijk zo cosy aan! Dit keer dus ook iets meer foto’s dan je van mij gewend bent in een blog, maar dat ga je vast niet erg vinden 😉

More-Itz Drimmelen

More-Itz Drimmelen

More-Itz Drimmelen

5-gangen proeverij lunch of diner
Je kon kiezen om er overdag of in de avond te gaan eten met dezelfde deal. Omdat ik lunchen én leuker vind én het mooiere foto’s oplevert zijn wij er lekker in de middag heen gereden. We hadden beiden wel even wat afleiding nodig dus besloten er lekker van te genieten. Mama nam een wijntje, ik een muntthee. Eigenlijk vind ik dat altijd lekker, zelfs bij warm eten. We kregen direct uitleg van het concept: de eerste ronde zou een combinatie van 3 koude gerechten zijn (vlees, vis en vegetarisch). We kregen carpaccio, zalmsalade en een mozzarella/tomaatsalade. Ik kan je zeggen: super lekker!! Niet al te grote porties, maar genoeg als voorgerecht zo met z’n tweetjes.

More-Itz Drimmelen

Tussendoor en “hoofd”gerecht
Na de salades kregen we een bospaddenstoelensoepje geserveerd in een klein glaasje. Enorm smaakvol en ook dit weer: niet te grote portie want het hoofdgerecht moest nog komen. Het hoofdgerecht zou ook weer een combinatie van gerechten zijn. We kregen scampi’s met knoflook (met peterselie, olijfolie en Spaanse peper), een wagyburger op een mini-zuurdesembroodje met augurk, little gem en gerookte barbecuesaus, een garnalenkroket met sausje en een runderstoverij met rund en VOC-specerijen, gegaard in More-Itz Bier in plaats van buikspek saté want ik had aangegeven geen varkensvlees deze werd direct omgeruild.

More-Itz Drimmelen

More-Itz Drimmelen

Nagerecht
Als nagerecht stond er scroppino op het menu. Ik nam deze wel, mama niet want ze moest nog rijden en ruilde deze om voor een koffie. Ik nam nog een latte macchiato (what else…?!). De melkschuim was heerlijk romig en leuk detail? Je krijgt koekjes met hun naam erin!

More-Itz Drimmelen

Praktische informatie
Je kunt bij More-Itz terecht voor zowel lunch als diner van woensdag t/m zondag van 11.00 – 00.00 uur, Ze zijn gevestigd aan de haven van Drimmelen aan de Nieuwe Jachthaven 50. Drimmelen ligt tussen Breda en Oosterhout. Bezoek voor meer informatie en de menukaart hun website. Het eten is iets duurder dan gemiddeld, iets om rekening mee te houden 🤗

De deal
Wij betaalden slechts € 19,00 in plaats van € 37,50 voor de 5-gangen proeverij en hebben heerlijk gegeten en sowieso gezellig gezeten! De vouchers staan nog online (KLIK HIER) en ga er zeker heen als je een keer in de buurt bent! De vouchers zijn vanaf het moment van aankoop t/m 1 april 2018 te gebruiken. Wil je andere hotspots in de omgeving Breda bezoeken? Er staan een aantal tips op mijn blog, kijk even bij de rubriek hotspots!

Liefs Ester

More-Itz Drimmelen
Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Social Deal, zie mijn disclaimer onderaan de pagina

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*