nominatie-foodblog-awards

Nominatie Foodblog awards 2017

Wat ontzettend leuk: ik ben genomineerd voor de Food Blog awards en maar liefst in 2 categorieën: favoriete gerecht en beste foodfoto! Ik ben best een beetje trots!

Luchtige avocado cake met limoen
Op woensdag 27 september worden voor de tweede keer de Food Blog Awards uitgereikt. De avond wordt gepresenteerd door tv-kok Sandra Ysbrandy. Het recept waarvoor ik genomineerd ben voor de Food Blog awards is deze luchtige avocado cake. Een enorm populair recept op mijn blog, al veel bezocht en ook ontzettend veel gemaakt!

De foto welke ze geselecteerd hebben is deze:

avocado-cake-met-limoen
Stem op mij!
Ik zou het natuurlijk ontzettend leuk vinden als ik win dus willen jullie op mij stemmen? Dat zou heel tof zijn! Voor de categorie favoriete gerecht klik hier en voor de categorie beste foodfoto klik hier. Je kunt stemmen vanaf vandaag (maandag 21 augustus) t/m zondag 10 september 2017. Maandag 11 september 2017 worden de winnaars bekend gemaakt.

Super lief als jullie me helpen, thanks alvast!

Liefs Ester

 

 

2 Comments

  1. Gestemd!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*