Samenwerken

Reviews & events

Ik ben altijd nieuwsgierig naar (nieuwe) producten op het gebied van healthy food, workouts en mindstyle en sta ook open voor het reviewen hiervan. Wil je me iets op sturen? Mail dan naar info@essiehealthylife.nl voor mijn postadres. Mijn reviews zijn eerlijk en transparant en kunnen in overleg op deze website en/of mijn social media kanalen worden geplaatst. Het opsturen van een product of pakket garandeert niet dat ik er over schrijf, tenzij we anders hebben afgesproken. Wil je me uitnodigen voor een event, opening, workshop, (product)lancering of voor een review van jouw (healthy) hotspot? Ook dan kun je me uiteraard mailen!

Winacties

Mijn trouwe lezers beloon ik graag met een mooi cadeau. Heb je een leuk idee voor een winactie? Neem dan gerust contact met me op. De winactie dient wel bij essiehealthylife te passen. Uiteraard sta ik voor verschillende ideeën open!

Adverteren

Ik ben ontzettend trots op mijn healthy (food)blog welke ik startte op 1 september 2015. Ik heb zoveel trouwe lezers, en het aantal nieuwe lezers en volgers groeit met de dag! Essiehealthylife heeft rond de 45.000 bezoekers per maand, waarvan ongeveer 25.000 – 30.000 unieke bezoekers. De meeste volgers zijn vrouwen in de leeftijd van 18-65+, de grootste groep is echter tussen de 25-45 jaar. Mijn lezers hebben een grote interesse in gezonde voeding, lifestyle en mindset.

Lijkt het je interessant om een advertentie op essiehealthylife te plaatsen? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan een banner, native advertising of een advertorial.

Blogs & recepten

Heb je een website en zou je het leuk vinden als ik een keer een blog of een recept voor je maak?  Neem gerust contact met mij op over de mogelijkheden!