SED 's Gravenmoer

SED ‘s Gravenmoer – samen eten en drinken!

SED is een restaurant gevestigd in ‘s Gravenmoer. Ik ging erheen met mijn ouders voor een 5-gangendiner via een voucher van Social Deal en schreef er een blog over!Β 

Waar staat SED voor?
SED ‘s Gravenmoer wil voor iedereen een warme, sfeervolle en smakelijke ervaring realiseren. Voorop staat samen zijn, samen eten en samen drinken! Sed is.. samen genieten. Ze gaan voor het maken van Smaakvol eten, met verse producten en met een creatieve presentatie! Ze willen iedereen overtuigen dat lekker, goed en gezellig uit eten gaan niet schreeuwend duur hoeft te zijn. Bij binnenkomst kun je naar de brasserie of naar het restaurant. Wij (ik was gezellig samen met mijn ouders) kregen een mooi plaatsje in het sfeervolle restaurant aan de voorkant bij het raam. Excuses alvast voor de foto’s… Geef mij maar daglicht want foto’s maken in kunstlicht moet ik toch nog even meer mee oefenen πŸ˜‰

SED 's Gravenmoer
SED 's Gravenmoer
Het diner bij SED ‘s Gravenmoer
Ik ben een grote eter, maar een 5 gangendiner… klinkt zelfs voor mij als heftig. Vooraf werd gevraagd of we nog specifieke wensen hadden. Ik eet tegenwoordig heel veel vegetarisch, maar besloot gewoon mee te eten. Moet kunnen soms! Mijn vader gaf wel een paar dingen door. Zo vind hij spinazie en geitenkaas enorm vies (serieus spinazie….??!! Laat dat nou nΓ©t mijn lievelingsgroente zijn).

We bestelden wat brood en kregen ons drinken en nu was het wachten op de 1e gang. Na niet heel lang wachten kregen wij een frisseΒ  aardappelsalade met gebraden rosbief en mosterd mayonaise (mijn vader met truffel mayonaise want ook mosterd is niet favoriet haha). Super lekker. Achteraf vond ik dit zelfs het lekkerste gerecht van de avond! Gang 2 was een tomatensoepje met truffel. Buiten dat het al erg lastig licht was om in te fotograferen waren de kommetjes waar de soep in zaten ook te diep dus daarvan geen foto.

SED 's Gravenmoer
SED 's Gravenmoer
Op naar gang 3, 4 en 5
Het derde gerecht was een doradefilet met ravioli gevuld met zalm,  daarop truffel, knolselderij puree en een beetje bonenspaghetti. Het was al best genoeg geweest na deze gang, maar we waren pas bij 3! Overigens niet dat er overdadig geserveerd werd. Er was genoeg ruimte tussen de gangen om het even te laten zakken, dus geen probleem dat er nog 2 gangen kwamen. Het hoofdgerecht, gang 4, bestond uit runderlende met diverse groente en wij hadden er nog wat frietjes bij besteld. Tenslotte kwam er nog een dessert: amaretto mousse met karamelschuim, frambozencrème, kruidnagel ijs en wat kleine kletskop koekjes. Ik ben geen ijsliefhebber, maar deze vond ik heerlijk! Je moet wel van kruidnagel houden, de smaak kan best overheersend zijn, maar ik vond het dikke prima!

Onze ervaring
Wij hebben allemaal enorm lekker gegeten. Je zit er gezellig, het is er sfeervol en de tafels staan ver genoeg uit elkaar dat je elkaars gesprekken niet hoort. Voor een donderdagavond en het feit dat het dorpje niet enorm centraal ligt is het bij SED ‘s Gravenmoer op donderdagavond nog best druk! Aandachtspuntje voor het bedienend personeel? Ja eentje: er was niet altijd oog voor de tafels en het drinken (bijvullen). Wellicht was het voor 2 mensen te druk? Overall een prima avond, altijd gezellig met mijn ouders, en heerlijk gegeten!

SED 's Gravenmoer
SED-'s Gravenmoer
Praktische informatie
Je kunt bij SED ‘s Gravenmoer zowel lunchen als dineren. Op maandag zijn ze gesloten, maar je kunt er voor de lunch terecht op di t/m vr en zondag van 12.00 – 15.00 uur en voor het diner van di t/m zo van 18.00 – 22.00 uur. Bezoek voor meer informatie hun website.

De deal
Wil jij ook lekker gaan eten en je laten verrassen met een 3-, 4- of 5-gangendiner? Bij het hoofdgerecht heb je keuze uit vlees of vis. Voor een 3-gangendiner betaal je slechts € 16,00 in plaats van € 39,50! Voor 4 gangen betaal je € 19,00 en voor 5 € 22,00. Op dit moment staat de deal nog op Social Deal, kijk bij Breda, Tilburg of klik hier om direct naar de deal te gaan. Je kunt de vouchers vanaf het moment van aankoop t/m vrijdag 9 feb 2018 gebruiken. Wil je andere hotspots in de omgeving Breda bezoeken? Er staan een aantal tips op mijn blog, kijk even bij de rubriek hotspots!

Liefs Ester

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Social Deal, zie mijn disclaimer onderaan de pagina.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*