tapasbar de markt

Tapasbar de Markt Breda

In Breda hebben we tegenwoordig heel veel leuke restaurantjes en lunchrooms. Zo is er onder andere tapasbar de Markt. Hier kun je niet alleen tapas eten, maar ook heerlijk lunchen met bijvoorbeeld broodjes!

Verjaardagslunch! 
Afgelopen woensdag was ik jarig én een dagje vrij. Ik besloot dus om samen met mijn zussen lekker te gaan lunchen en bijkletsen. Via Social Deal hadden we bonnen voor een 2-gangenlunch bij tapasbar de Markt. Vooraf een soepje (uiensoep deze keer, maar verschilt per dag!). Daarna keuze van de menukaart. Je kunt kiezen voor een van de sandwiches, specials of voor de warme hap. We hadden eigenlijk om 12.30 uur gereserveerd, maar uiteindelijk aten we pas om 14.00 uur. Vertraging alom door files e.d. Dais en ik hadden al wat thee en koffietjes op voor Mel kwam. Dus we aten wat later. Geen probleem want je kan er gezellig zitten, zeker nu met de kerstsfeer.

tapasbar de markt
Soep is altijd goed
We begonnen met een soepje. Aangezien we alle drie houden van uiensoep viel deze in de smaak. Super lekker! Daarna keuze van de kaart. Dais koos voor een Sandwich gerookte zalm met rucola, rode ui, avocado, pijnboompitjes en tzazikisaus. Mel voor de ClubVeggie (een sandwich special met huisgemaakte hummus, gegrilde groenten met maischips en sour cream on the side en zelf ging ik voor de sandwich honing/geitenkaas met rucola, walnoten, zongedroogde tomaatjes, pestodressing en honing. Wat zag het er allemaal lekker uit!

tapasbar de markt
tapasbar de markt
Grote porties
Je hoeft bij tapasbar de Markt niet bang te zijn dat je na de lunch nog honger hebt. Het soepje is niet zo veel…. Maar de sandwiches des te groter! Vers brood met behoorlijk veel beleg. Je hebt bij de broodjes keuze uit wit of donkerbruin brood. Buikje rond gegeten dus en we vonden het allemaal super lekker!

tapasbar de markt
tapasbar de markt
Praktische informatie
Je kunt bij Tapasbar de Markt naast onbeperkt tapas eten dus ook lunchen. Ze zijn geopend voor zowel lunch als diner. Bezoek voor meer informatie en de menukaart de website.

De deal
Woon je in de buurt van Breda of ben je er de komende tijd voor bijvoorbeeld een dagje winkelen? Denk dan aan deze deal! Je betaalt nu slechts € 7,75 in plaats van € 15,70 voor een 2-gangen keuzelunch! Op dit moment staat de deal nog op Social Deal, kijk bij Breda of klik hier om direct naar de deal te gaan. Je kunt de vouchers vanaf het moment van aankoop t/m 15 maart 2018 gebruiken. Wil je andere hotspots in de omgeving Breda bezoeken? Er staan een aantal tips op mijn blog, kijk even bij de rubriek hotspots!

Liefs Ester

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Social Deal, zie mijn disclaimer onderaan de pagina.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*