nieuwste Steviala producten

Win de nieuwste Steviala producten!

Als je me al een tijdje volgt zie je dat ik met regelmaat Steviala producten gebruik. Vorige week kreeg ik een pakketje thuis met hun nieuwste aanwinsten.

Wat is er zo fijn aan deze producten? 
De producten zijn gezond, bevatten weinig tot geen koolhydraten en smaken verre van chemisch, maar gewoon naar normale suiker. Daar waar dit bij de meeste Stevia producten niet het geval is. Ik ben vooral fan van de Kristal Sweet en Ery-Bronze. Kristal Sweet en Ery-Bronze bevatten beiden géén koolhydraten en hebben dezelfde structuur als kristalsuiker. De zoetkracht van Kristal Sweet is 1,5-2 keer groter dan die van normale suiker. Ery-Bronze is een bruine suiker vervanger die 30% minder zoetkracht dan suiker bevat.

nieuwste Steviala producten
NEW IN: Suikervrije aardbeienstroop
Ze hadden al suikervrije honing en maple syrup, maar daar is deze aardbeienstroop aan toegevoegd. Lekker zoet en toch suikervrij, glutenvrij en caloriearm genieten van een lekkere stroop bij pannenkoeken, yoghurt of bijvoorbeeld havermout! Voor meer informatie over deze sweet pink stroop klik hier.

NEW IN 2: Kristal Sweet met smaakjes
Zoals ik al schreef is 1 van mijn meest favoriete Steviala producten hun Kristal Sweet. Super blij dat hier 2 smaken bij zijn gekomen en wel de Sweet Vanille en de Sweet Kaneel. Zit niets anders in dan erythritol, steviolglycosiden en natuurlijk (vanille en kaneel) aroma’s. Meer info per product vind je als je op de roze link klikt.

nieuwste Steviala producten
Win deze nieuwe Steviala producten!
Ik mag een pakketje weggeven met de nieuwste Steviala Producten en meedoen is heel simpel:

1) Volg essiehealthylife op Facebook
2) Like het win actie bericht op mijn Facebook pagina
3) Zet in de comments naar welk product je het meest nieuwsgierig bent

De winnaar maak ik volgende week maandag (30 juli) bekend. Over de uitkomst kan niet worden gecorrespondeerd. Succes en wil je alvast wat bakinspiratie opdoen zodat jij straks ook kunt bakken met Kristal Sweet? Zoek op mijn homepage met de zoekmachine op dit ingrediënt!

Liefs Ester

4 Comments

  1. Linda Valkenburg

    Ik ben ook zo benieuwd naar de Steviala Kristal Sweet Xtra? Heb jij die toevallig al eens geproefd en getest? Ik lees graag jouw/jullie bevindingen?

  2. Wauw, leuk! Ben het meest benieuwd naar de Kristal Sweet kaneel. Lekker en leuk voor de variatie en een top-product! De andere 2 zullen het overigens ook niet lang volhouden in de keukenla denk ik… 🙂

  3. De sweet kaneel lijkt me heerlijk door de havermout of baksels met appel.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*