jouwbox

Win jouwbox van Ralph Moorman

Ik heb weer eens een leuke win actie voor je en dit keer gaat het niet om eten alleen! Dit keer mag ik een jouwbox van Ralph Moorman weg geven!

Ralph Moorman
Hij is een professioneel voedingsdeskundige, spreker, docent, auteur en levensmiddelenadviseur. Daarnaast een enorme natuurliefhebber en zeer sportief aangelegd. Twee elementen die onlosmakelijk verbonden zijn met zijn revolutionaire hormoonfactorprogramma. Klik HIER voor meer info daarover. Maar terug naar de win actie: in het Hormoonfactorprogramma draait leefstijl vooral om voeding, training en stress. Dit is al een sterk fundament, maar er is natuurlijk meer. Om de Hormoonfactorleefstijl echt compleet te maken is het ook van belang om te kijken welke producten je gebruikt voor je huid, haar, tanden en tandvlees.

jouwbox

Win jouwbox – editie 2!
Ralph stelde een heerlijke box samen die past bij een gezonde lifestyle. Hij heeft de Ralph Moorman Favourites bedacht. In deze box zitten zijn favoriete producten die helemaal voldoen aan zijn strenge criteria. En jij maakt kans op zo’n leuke box ter waarde van € 140,00! Wat er allemaal in zit? Check even via deze link. Doe vooral mee. Hoe? Ik leg het je uit:

1) Volg Essiehealthylife op Facebook
2) Volg Jouwbox op Facebook
3) Like de winactie op mijn Facebook pagina
4) Laat hieronder een reactie achter waarom jij deze box t.w.v. 140 euro wil winnen (of voor wie!)

jouwbox

Wanneer maak ik de winnaar bekend?
Dat doe ik komende zondag (21 oktober) via Facebook. Doe vooral mee! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, ik kies zelf de winnaar ;-). Succes met meedoen en wie weet maak ik jou wel blij zondag!

** WINNAAR UPDATE 21-10-2018!!!! Lieve Sien van Biessum jij mag je dochter blij gaan maken: gefeliciteerd!! Stuur even een mailtje naar info@essiehealthylife.nl met je adresgegevens **

Liefs Ester

95 Comments

 1. Simone v Voorst

  Wauhhhhhh nieuwsgierig wat er allemaal in zit. Ik volg je zins november vorig jaar. En ben inmiddels 20 kilo lichter. Ik voel me zo lekker in mijn vel zitten. Bedankt in ieder geval al voor alle lekkere recepten.
  Lieve groetjes Simone x

 2. Ik zou heel graag kennis willen maken met sommige voor mij nieuwe producten.

 3. Ik zou deze box heel graag willrn winnen, niet alleen voor mijzelf maar ook voor 3 andere toppers die net als ik succesvol zijn afgevallen met behulp van een maagverkleining.
  Ik heb deze meiden leren kennen via Instagram en binnenkort gaan we elkaar voor het eerst echt zien. Zo’n box zou dan heel goed van pas kunnen komen om wat lekkere en gezonde dingetjes te proeven tijdens de thee terwijl we onze ervaringen met elkaar delen.

 4. Oooo wauwieee wat een gave winactie!!!!
  Ik zal suuuuper graag voor mezelf winnen.
  Waarom??? Een hele simpele reden: omdat ik hem verdien koop nooit wat voor mezelf, gun mezelf nooit iets, sta altijd voor anderen klaar, koop alles voor anderen. Nu is het mijn beurt. Kopen voor mijzelf doe ik niet, dan maar winnen

 5. Ilona Giesen

  Ik zou heel graag kennis willen maken met deze producten! ♡♡ Tot nu toe volg ik Essiehealthylife alleen nog via Facebook.

 6. Wat een leuke winactie! Ik ben gewoon nieuwsgierig na alle producten in de box…kan ik dit samen delen met mijn moeder.

 7. Ik zou de box graag willen winnen, omdat al die gezonde producten nu goed van pas komen.
  We zitten vlak voor een verhuizing, dus het huis is volledig op zijn kop gezet, vol met dozen, is al ver leeg en voelt niet meer als ons huis.
  Over 2 weken gaan we weer een leuke nieuwe periode in.
  Dus de box is een steuntje in de rug!!!!

 8. Ilona Giesen

  Ik zou heel graag kennis willen maken met deze mooie producten! ♡♡ Tot nu toe ken ik Essiehealthylife alleen nog maar via Facebook.

 9. Geweldig! Ik doe heeeeel erg graag mee met deze winactie! Ik zou de box graag aan mijn zus geven omdat zij zich enorm verdiept in gezond leven en eten en nog geen kennis heeft gemaakt met de JouwBox!

 10. Esther van Kamperdijk

  Ik hou van doosjes met verassingen, dus ik doe heel graag mee met deze winactie. Heerlijk een vervroegde pakjesavond!

 11. Door een zware burn out ben ik gevloerd. Het is voor mij nu lastig balans te vinden in de verzorging van mezelf. Ik ben gek op pure producten die mij kunnen helpen en hoop dat deze prachtige producten me al wat meer balans en puurheid kunnen bieden. Duimen!!!

 12. Ik zou het erg leuk vinden om deze box te winnen omdat ik in de overgang zit en het afvallen erg lastig is. Dus lijkt het me fijn om uit te zoeken of deze producten meer voor mijn lijf en hormonen doen dan alleen maar gezond eten en sporten…

 13. Maak graag kennis met voor mij veel nieuwe producten, voor een gezondere leefstijl. Ben ook benieuwd om te zien welke invloed het zal hebben op huid, haar en nagels.

 14. Ik zou de box graag willen winnen, omdat al die gezonde producten nu goed van pas komen.
  We zitten vlak voor een verhuizing, dus het huis is volledig op zijn kop gezet, vol met dozen, is al ver leeg en voelt niet meer als ons huis.
  Over 2 weken gaan we weer een leuke nieuwe periode in.
  Dus de box is een steuntje in de rug!

 15. Nicole meerendonk

  Ooooo WAUW dat lijkt me een te gekke box vol met lekkere en niet te vergeten vooral gezonde dingen .die zou helemaal passen in m’n nieuwe levenstijl
  Ik ga vast duimen…….

 16. Sigrid van Hamburg

  Gaaf!!
  Deze box wil ik heel graag winnen voor mijn gezin en mijzelf. Voor eenieder zitten er meerdere producten in! Super tof! Wij duimen hard!!

 17. Karin van der Tas

  Ik gooi het roer om en ga voor een gezonde levensstijl. Deze box zou een geweldige hulp zijn! (En natuurlijk een mooie kennismaking met de boxen)!

 18. Danielle meeuwsen

  Oh geweldige winactie ik ken Ralph moorman en heb ook zijn boek in huis. Ik ben met kg beperkt eten 32kg afgevallen helaas door gezondheidsproblemen de klad er een beetje ingekomen en een paar kg erbij maar ben nog steeds iedere dag er volop mee bezig met af en toe een uitschietertje wat helaas emotie eten heet maar we komen er wel weer als ik hopelijk snel pijnloos door het leven kan gaan.

 19. Sylvia van den Bogaard

  Na een zware operatie tijdens de zwangerschap , bevalling en revalidatie , ben ik langzaam aan het opkrabbelen . Een box als deze zou ik geweldig vinden . Lekker gezond aansterken !

 20. Na een onrustige tijd van zwangerschap en ziekte zou ik graag goede producten willen gebruiken en uitproberen!

 21. Ik zou graag meedingen naar deze mooie prijs! Ik ben recent begonnen met gezonder eten en door jouw blog recepten gaat dit heel goed. Met deze box zal ik op de goede weg blijven 🙂

 22. Doe ontzettend graag mee.
  Ondertussen ben ik al 2 jaar bezig om kilo’s kwijt te raken. Sporten, voeding.. je kent het wel.
  Helaas is het niet zo gemakkelijk en speelt er meer op de achtergrond. Dat is dus stress en hormonen. Gefrustreerd dat ik was, volledig op mijn werk gestort. Je raad het al, nog meer stress en pampam nu zit ik sinds een paar weken thuis met enorme spanningsklachten. Begin het steeds meer te accepteren en heb nu zoiets van kom maar op. Dit pakket zal me de weg wijzen weer hoop ik naar het houden van mijn lijf en energiek, lekker in mijn vel zitten.

 23. Eva Narcisz

  Wauw! Wat een geweldige actie. Hier doe ik ontzettend graag aan mee . Zo’n mooi pakket zou ik graag winnen. Het lijkt me leuk nieuwe producten te ontdekken en biologisch en verantwoord te eten ! Gezond eten is voor iedereen belangrijk! Ben ontzettend benieuwd naar de producten. ^_^

 24. Nieuwsgierig naar de inhoud van deze box en altijd in om nieuwe dingen te gebruiken.

 25. Met de kinderthee kan ik een vriendin blij maken. De overige producten kan ik zelf goed gebruiken. Ik ding graag mee!

 26. Judith Wijsman

  Een mooie box voor jou.
  Ik zou hem graag winnen.
  Dan deel ik hem met mijn buurvrouw.
  Ik vind het natuurlijk leuk om zelf te winnen en te gebruiken, omdat ik altijd snuffel naar leuke of nieuwe gezonde producten.
  Mijn buurvrouw verdiend het omdat ze een moeilijk tijd in gezondheid begint.
  Samen delen maakt de vreugde groter.

  Succes iedereen

 27. Nanette Bakkeren

  Wat zou ik deze graag winnen! Ik heb Ralph mogen zien op de gezondheidsbeurs en dat was al zo interessant! Maar nu ik, vervroegd, in de overgang ben, ben ik ontzettend zoekende. De leefwijze van Ralph en de producten die hij adviseert, zullen mij daar misschien een beetje bij kunnen helpen.

 28. Dit komt voor mij op het juiste moment! Ik eet al een tijd veel gezonder dan vroeger en ben zo 25 kilo afgevallen, maar voel me de laatste maanden toch futloos en snel gestrest. Ik probeer van alles: gezonde maaltijden, veel groente, rust in mijn hoofd creëren…

  Ralph Moorman’s lezingen heb ik al een paar keer bijgewoond op de Gezondheidsbeurs en ik ben erg geïnteresseerd in zijn werk. Ik zou JouwBox graag willen winnen om, met behulp van een voedingsdeskundige die weet waar hij het over heeft, weer wat orde en rust aan te brengen in mijn leven door middel van verantwoorde producten. En het is natuurlijk super leuk om zo’n gevulde box met lekkere producten thuisgestuurd te krijgen! 😉

 29. Sina Pellegrom

  Ik volg Ralph een tijdje en zijn werkwijze spreek mij zeer aan. Lijkt me erg tof om deze box te winnen zodat ik met mijn man extra kunnen genieten van onze gezonde leefstijl die we zoveel mogelijk proberen toe te passen.

 30. Tof! Altijd leuk om kennis te maken met nieuwe producten. Nu ik ook al 3 weken met ontsteking in mijn voet rond loop uhm bedoel hobbel zou een cadeautje aan mezelf toch een beetje helpen!

 31. Maak graag kennis met deze producten omdat ik een beetje eind raad ben met mijn prikkelbare darm en wil graag nieuwe dingen proberen om tekijken hoe dit gaat reageren op mijn darmen.
  daarom wil ik dit graag winnen.

 32. Bijna 2 jaar geleden ben ik gestopt met roken en ben ruim 15 kilo aangekomen. Er moet echt 10 kilo af. Hoop dat wat er in de box zit hier aan mee kan helpen.

 33. Wat een mooie winactie! Ik ben ontzettend nieuwsgierig geworden naar de producten in de box. En het lijkt mij heerlijk om mijzelf hiermee te verwennen.

 34. Josien Hillebrands

  Voor mijn lieve mama,herstellende van twee heupoperaties. Ze kan deze opkikker wel gebruiken! ♥

 35. Sien van Biessum

  Voor mijn lieve dochter na een loodzwaar jaar met een huilbaby. Wil haar graag weer even heel vrolijk zien! ♥

 36. Echt benieuwd naar de producten van JouwBox hoop dat ik straks mag zeggen MijnBox.
  Ik ben al goed op weg naar een gezonde levensstijl en daarbij zijn voor mij nieuwe producten een uitdaging om te proberen! Wellicht kan ik ze toevoegen aan mijn dagelijkse routine van (h)eerlijk en gezond leven.

 37. Ohw wat een leuke spannende winactie. Het lijkt me te gek om die box te winnen met al die heerlijke producten. Duimen maar! ps: ‘jouw’ bloemkooltaartje zit nu in de airfryer, ben benieuwd 🙂

 38. Omdat mijn vriend in de UK werkt en ik dus heel vaak alleen thuis ben. Ik voel me dan ook heel erg eenzaam. Deze box is meer dan welkom om mezelf te verwennen op deze eenzame dagen!!!

 39. Nanette Oddens

  Oooooh wat een gave winactie! Super interessante producten die helemaal aansluiten bij mijn healtylifestyle <3 Duimen maaaaar!

 40. Wat een leuke winactie!

  Een echte health freak, ja dat ben ik. Ik heb jouwbox al vaker voorbij zien komen. Ik vind het een leuk concept! Zelf twijfel ik nog over de aanschaf hiervan aangezien ik een student ben & wat met opletten met de moneys (gezond leven is al duur genoeg..), maar winnen is altijd leuk! Ik ben enorm benieuwd naar de producten en het lijkt me leuk om deze te mogen uitproberen!

 41. Super toffe actie! Ik zou de box heel graag delen met een lieve vriendin die helaas veeeel te ver weg woont en die ik in december eindelijk weer eens kan bezoeken :))

 42. Ik zou hem graag winnen voor mijn lieve mams. Wat een pracht pakket!

 43. Tamara Elbersen

  Hele mooie winactie!! Echt leuk om via deze weg kennis te maken met producten die ik nog NIET ken! En natuurlijk wat bijdraagt tot een gezonde leefstijl, dat past goed bij mij!

 44. Wauw dat zou echt heerlijk zijn wil altijd een jouwbox uitproberen

 45. Yvonne Schulpen

  Wat een leuke actie, kan alleen maar goed zijn.

 46. Suzette van den Hil

  Ik zou hem graag winnen en uitproberen met mijn lieve dochter.

 47. Woow een geweldige Ralph Moorman Box wat een verwennerij!. Zou ik onwijs blij mee zijn!. Ik heb al zijn boeken gelezen en ben een super grote fan. Geen betere manier om lekker Fit en Gezond de winter in te gaan.

 48. Met ww al wat kilo’s afgevallen maar door veel stressfactoren kom ik niet veel verder ik zou graag kennismaken met de ideeën van Ralph Moorman om te zien of dit me mee rust kan geven in het bewust eten

 49. Johannes Henderikus

  Voor mijn lieve vrouw,herstellende van een medische misser. Ze kan deze opkikker wel gebruiken!

 50. Voor de leukste schoonmoeder,die heb ik!
  Ze bestaan dus echt wel!
  Bijna jarig,supercadeau dus! ♥

 51. Wowwie! Sinds een aantal maanden probeer ik bewuster te leven. Ik begon ermee toen mn papa ziek werd, jouw receptjes inspireerden me om hem ook tijdens de feestdagen vorig jaar -zn laatste helaas- van gezonde en lekkere gerechtjes te laten genieten.
  Ik probeer mn kindjes en man mee te nemen in mn verhaal van een bewuster & gezonder leven. ❤ Deze box zou leuk zijn om te krijgen en kan helpen om hen.ook te motiveren ✔

 52. Voor mijn lieve zwangere zusje,een zwangere vrouw kun je nooit genoeg verwennen toch? 🙂

 53. Wat gaaf om een jouwbox te kunnen winnen met allemaal heerlijke goodies! net gestart met metabolic balance dieet, dus er gaat een hele nieuwe wereld voor mij open. Fingerscrossed

 54. Oeh dat ziet er gaaf uit! Ik zit in een revalidatietraject en kan alle fijne gezonde steun wel gebruiken! Volgens mij zit dat wel in die box!

 55. Volgens mij kwam mn reactie niet door dus nog een keer. Ik zit in een revalidatietraject en kan alle fijne gezonde steun gebruiken! En dat zit ongetwijfeld in dit pakket!

 56. Astrid Molenbuur-Zocchi

  Wij willen hem wel graag winnen. Ik lees de laatste tijd veel over Ralph , ben wel benieuwd naar de producten.
  Gr Astrid

 57. Jaaa, gave winactie! Momenteel ga ik door een moeilijke periode, zon box zou heel goed uitkomen om wat vaker mezelf te verwennen!☺️ Mooie stap in de goede richting!!

 58. Ah wat een geweldig pakket!! Als ik win deel ik dit graag met mn zusje en moeder

 59. Ik doe graag mee. Mijn hormonen zijn een grote warboel na de bevalling. They need a reset

 60. Mehrell de Boer

  Goedemorgen 🙂 ik word wakker en lees dit berichtje, dus ik dacht ik doe ook een poging. Ik zou het graag willen winnen, omdat ik onlangs 4,5 KG ben afgevallen waarvan ik nog 1 KG moet. Graag zou ik als ik dit behaald heb dit vast willen blijven houden dmv een gezonde balans. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten die mij hierin kunnen helpen. Groetjes!

 61. Aaah omdat het een bomvolle doos is met allerlei spullen en voeding die ik al een tijd wil uitproberen

 62. Esmay Rozells

  Ik wil m graag winnen voor mijn man. Door zijn 3 ploegendiensten (7 dagen per week) is het voor hem soms erg lastig om gezond te eten. Elke week moet hij zijn ritme omgooien vanwege een nachtdienst, avonddienst of ochtenddienst. Dat heeft een flinke impact op zijn lichaam en daarom kan hij wel een goeie gezonde boost gebruiken.

 63. Kan ik hier ook aan meedoen? Vanuit België ? Ik volg jou al zeer lang en maak geregeld receptjes van je klaar. Ik zou het geweldig vinden om eens een box te winnen aan gezien ik hier niet altijd de juiste producten vind. Liefs Sandra

 64. Natasja Broers

  Ik zou graag mijn leven wat gezonder in willen richten en ik denk dat de box een geweldige start zou zijn. Het lijken me erg mooie producten die ik helaas helemaal nog niet ken. Dit is de reden dat ik het graag zou winnen. Kennismaken met een mogelijk nieuwe levensstijl

 65. Afgelopen weekend ziek thuis gekomen na een bezoek aan mijn dochter in Schotland. Ik denk altijd dat ik zo gezond bezig ben en het overviel me een beetje dat je dan toch zo ziek kunt worden. Naïef natuurlijk. Ben benieuwd of ik door deze box en het gaan volgen hiervan op Facebook tot andere inzichten kom want misschien doe ik ook wel iets onbewust verkeerd.

 66. Kirsten De Groot

  Wow, wat vrijgevig van jullie! Het ziet er uit als een verwenbox voor het hele gezinnetje. Het zou een feest zijn om te openen, te ontdekken en om te gebruiken. Onze kids zouden mee genieten en manlief ook. Voor mezelf zou het fijn zijn om wat nieuwe producten te ontdekken en hopelijk geeft het een boost om er weer tegenaan te gaan. Het is niet altijd rozegeur en maneschijn,maar met dit pakketje kunnen we weer wat energie vinden om ertgenaan te gaan. De winnaar die dit wint zal zowizo een echte gelukzak zijn! Superlief van jullie om iemand te verwennen met dit leuke pakket!

 67. JOSÉ VAN STOKKUM

  Dat zou echt super leuk zijn!!! Ben me toevallig erin aan het verdiepen heb al wat geprobeerd en dit zou echt te gek zijn!! Om nog meer te proberen deze lief stille bevalt ons wel dus graag

 68. Ik wil de box heel graag winnen! Door enorme hormonale schommelingen lag mijn immuunsysteen op zijn gat en bewegingstechnisch stelde het ook niet veel meer voor. Ben mij gaan verdiepen in voeding en lifestyle en ben hard op weg naar de oude ik. Deze box zou dat laatste zetje kunnen geven!

 69. Wat een fijne actie. Ik zie de boxen vaak voorbij komen. En ben er best nieuwsgierig naar. dus ik waag een kansje.

 70. Ik zou de box heel graag winnen, klungel al heel lang met diverse gezondheid dingetjes… En misschien is de inhoud hiervan weer een stapje in de richting van een gezond leven. Zowiezo een mooie manier om bepaalde producten te proberen die ik anders misschien niet meteen zelf zou kopen.

 71. Audrey Sebregts-Standaar

  Wauw. Wat zou ik dit graag winnen. Al 11 jaar sukkel ik met mijn gezondheid. Zit nu al 4 maanden in de lappenmand van mijn laatste operatie en ben net gestart met mijn 6de antibioticakuur. Mijn lijf kan wel wat liefde gebruiken.

 72. Nieuwsgierig wat er allemaal in de box zit! En hoog tijd dat ik terug de healthy way inslaag. En ni duimen maar.

 73. Ik doe graag mee. Word altijd zo vrolijk van je recepten. Mede door jouw recepten ben ik nu al 18 kilo afgevallen. Dit lijkt me een geweldig pakket voor mij en mijn dochters van 1 en 3. Kunnen we fijn samen uitpakken en uittesten! ❤️

 74. Danielle Bajrami - Scheilz

  Oh wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor mezelf. Als diabeet type 1 is het belangrijk de juiste voeding én producten voor huid en dergelijke te gebruiken. Geweldig dat dit allemaal in 1 box zit. Ik kende het nog niet maar mijn interesse is gewekt. Jou volgde ik al via fb, de box nu ook hoor. Zou leuk zijn via deze winactie in het echt kennis te kunnen maken. Groetjes, Danielle

 75. Ik doe heel graag mee! Word altijd zo blij van je recepten. Ik ben mede door jouw recepten al 18 kilo afgevallen. Dit pakket lijkt me ook echt super voor mij en mijn dochters van 1 en 3. Leuk om samen met hen uit te pakken en uit te testen!

 76. Patty van Rooij

  Ik zou graag willen winnen omdat ik veel goede verhalen heb gehoord hierover en ik net weer begonnen ben met sporten en afvallen. Dit zou mij er echt super bij kunnen helpen! Van 40 uur in de week in de horeca werken, naar 40 uur per week op kantoor is niet goed voor de lijn kan ik je vertellen ;-).

 77. Linda Borreman

  Ben heel erg benieuwd naar deze producten. Ik was even de controle kwijt over mijn gezonde leefstijl, maar heb het weer helemaal terug gevonden. Deze box zou daarom goed van pas komen.

 78. Armanda Heijneman

  Ik zou deze box graag voor mezelf winnen. Na een tijdje goed op mijn voeding gelet te hebben, ben ik door diverse factoren, waaronder stress, toch weer ongezond gaan eten. Deze box zou een goede stap in de juiste richting betekenen. Daarnaast ben ik ook gewoon erg benieuwd naar de inhoud. Vooral de werking van het oogserum, als ik nu in de spiegel kijk vraag ik me af of ik enkele weken geleden ook al zulke blauwe wallen onder mn ogen had. Zou geweldig zijn als het oogserum daar echt tegen werkt!

 79. Healthy food -and other stuff ;-)-
  is always good!
  Lijkt me erg leuk om deze producten eens te testen…
  Fingers in a cross…makes me hopelijk the boss van dit mooie pakket

 80. Wil afvallen en toch lekker en gezond eten jouw recepten helpen daarbij, met deze producten gaat het nog beter denk ik

 81. Shelby Slomp

  Na jaren in een gevecht met mijn gewicht en van mijzelf houden, begin ik pas recent te realiseren dat dit is een hele aanpassing in je levenstijl. Het is geen dieet met een quick fix. Ik ben een moeder van 2 fantastische kinderen die zijn ook dagelijks bezig met mijn gezondheid. Die zijn mijn grootste steunen! Ik zou deze box willen winnen om verder te leren hierover en echt de producten leren kennen. Dit kan ik samen met mijn gezin doen en dan wordt het een leuk avontuur samen!

 82. Ben mijn lifestyle drastisch aan het veranderen vanwege lichamelijke ongemakken die zo verbeterd kunnen worden door alleen al de juiste voeding. Lees veel van Ralf en zou met de producten in zijn box op deze manier kennis willen maken. Nu duimen dat ik win

 83. Yvonne de Jong

  Yeh, dat wil ik wel. Hormonen schommelen momenteel van links naar rechts, van hoog naar laag. Natuurlijk door leeftijd maar ook door stress. F…. wat doet stress een hoop met je hormonen. Daarom zou ik deze box wel uit willen proberen om te ervaren wat de producten met mij doen.

 84. Jaaa fingers crossed Genieten van mooie producten!!

 85. Astrid Jansen

  Ja, winnen is natuurlijk altijd leuk, maar deze producten kunnen mij hopelijk ook helpen bij mijn hormoonhuishouding die soms aardig in de war is door de overgang.

 86. O gaaf ik zou graag kennis met deze gave box willen maken als aansluiting op mijn steeds meer ontwikkelde gezonde levensstijl.

 87. patricia zwaal

  zou super zijn om het te winnen. deel ik het samen met me moeder. omdat ze altijd voor me klaar staat.

 88. Twee weken geleden besloot ik mijn leven drastisch om te gooien en begon ik voor het eerst in mijn leven met een dieet. Ik voelde me namelijk niet gelukkig in mijn eigen lijf en ervaarde de nodige stress. Ik hoop dat ik over enkele weken kan zeggen dat dit de juiste stap was. Ik ben daarom ook benieuwd naar dit pakket en ik hoop dat het een enorme steun is voor degene die hem uiteindelijk wint.

 89. Ik zou deze box graag willen winnen! Ik hou ervan om nieuwe producten uit te proberen en ik probeer bewuster te worden over de invloed van voeding op ons lichaam!

 90. Piep

  Lang getwijfeld of ik al dan niet zou meedoen aan deze winactie… Uit ervaring heb ik nooit geluk in het spel, natuurlijk wel de liefde. Gelukkig!

  Laat ik me even voorstellen, ik ben Ineke, 24 jaar oud. Ondertussen, is het al 5 jaar dat ik te horen heb gekregen dat ik leid aan een chronische darmziekte. Het heeft even geduurd vooraleer ik mijzelf weer een beetje kon vinden of tegemoetkomen. Ik had of heb het altijd heel erg moeilijk gehad om mijn verhaal, emotie met iemand te kunnen delen. Vandaar dus ook de twijfel om al dan niet deel te nemen. Zo open een verhaal delen is dus eigelijk niets voor mij.
  Nadat ik te horen had gekregen dat ik leed aan een chronische darmziekte, was het voor mij een lange zoektocht wat nu wel of niet mocht naar mijn eigen bewuster leven. Van thuis uit had ik nooit de waarden van bewuste voeding meegekregen, hoe vettiger, hoe prettiger soms :D! Het was dus op eigen houtje dat ik zelfonderzoek deed, eetboeken las, expertise op het internet, workshops volgde… En vooral blogs van leeftijdsgenoten uitproberen. Door dit te doen was het of ik mij ergens bij kon aansluiten want mijn eigen vriendengroep had het lang niet over bewust eten. Tuurlijk niet, want zij hadden geen last van de kwaaltjes dat ik had, waarvan vaak het onbegrip. 5 jaar later ben ik stiekem wel fier hoever mijn kennis is uitgebreid. Nu leef ik mijn eigen puur bewust leventje, waarbij ik mij ondanks de soms opkomende kwaaltjes en maandelijkse ziekenhuisbezoekjes gelukkig bijvoel. Ondertussen weet iedereen die mij goed kent dat bewust leven een passie van mij is geworden. Elke dag breid ik mijn passie verder uit door jullie inspirerende recepten, blogs, tips. Waarvoor dank.

  Ps stiekem wel een beetje trots dat ik nu op verzenden ga drukken.

 91. Oei op het nippertje ….hopelijk ben ik nog op tijd. Ik zou heel graag Annette verrassen met deze super gave box. Ze heeft een week lang op onze kids gepast omdat wij naar de USA moesten om een huis en school te regelen omdat we einde van het jaar daar gaan wonen. Ze heeft echt een dubbel dik cadeau verdiend!

 92. Dag! We zetten steeds meer stapjes in een bewuster leven. Het meer en meer ontdekken van goede en eerlijke producten is een prachtige tocht. Een verrassingsbox vol met mooie producten zou per direct een verrijking van ons leven zijn! Wij gaan duimen, geniet van het fantastische herfstweer ✨✨ Hartelijke groet, Marjan

 93. I v Grunsven

  Zou het graag proberen/winnen om samen met mijn gezin weer eens de gezonde weg in te slaan, is de laatste tijd een beetje in het slob geraakt helaas.
  Dus dit is een zeer mooie kans/en gave actie van jullie!!!

 94. Gerda Verduin

  Ik ben erg benieuwd naar de producten in deze box en wil het graag winnen

 95. Ik ben benieuwd naar de inhoud van de box! Ik ben nu nog op vakantie dus over 2 dagen ga ik weer lekker healthy leven en komt deze box wel goed van pas

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*