rosti-mepal-lunchbox

winactie Rosti Mepal saladebox

Ik neem al tijden vaak eten mee naar mijn werk in verband met wisselende tijden.
Zeker nu het warmer aan het worden is eet ik vaker salades. Tegenwoordig neem ik deze mee in een super makkelijke saladebox en jij kunt deze binnenkort wellicht ook gaan gebruiken!

Ellipse saladebox
Rosti Mepal heeft allerlei verschillende producten in het assortiment. Deze lunch of salade box komt uit de to-go serie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik heb girly als ik was koos ik natuurlijk de kleur nordic pink. De saladbox Mepal is groot genoeg voor een (maaltijd)salade. Er past meer dan genoeg salade in de box.

Daarnaast is er een mogelijkheid om andere ingrediënten in een minibox te doen. Zo kun je brood, noten, zaden of bijvoorbeeld andere ingrediënten apart meenemen om later door je salade te mengen of bijvoorbeeld als bijgerecht te eten. Wil je wat salade inspiratie? Kijk dan eens hier!

Nog meer voordelen van de saladbox Ellipse
Buiten alles wat ik hierboven al noemde heeft de Rosti Mepal saladebox nog meer voordelen. Zo krijg je er een apart goed afsluitbaar bakje bij waar je eventueel een dressing of dipsaus in kunt meenemen. Daarnaast is het van zulk degelijk materiaal gemaakt dat hij bijna onbreekbaar is en ook nog eens vaatwasmachine bestendig! Super handig dus!

rosit-mepal-saladebox
Win actie
Zeker met de zomer op komst vinden mensen het lekker om wat meer salades te eten. Meenemen naar je werk is straks geen probleem meer, je kunt namelijk deze gave lunchbox winnen en je bepaalt zelf de kleur. Je kunt HIER kijken welke kleuren ze hebben. Wil jij dus binnenkort goed voorbereid naar school, werk of een picknick? Lees dan gauw verder!

Voorwaarden 
Om kans te maken hoef je niet veel te doen behalve het volgende:
1) like het bericht op mijn social media kanalen (Facebook en/of Instagram)
2) laat onder dit bericht op mijn blog een reactie achter en vertel me welke kleur saladebox je mooi vind
3) ik zou het leuk vinden als je mij ook op social media laat weten dat je meedoet!

De winnaar wordt volgende week maandag (12 juni) bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Succes!

rosti-mepal-saladebox
WINNAAR BEKEND!!!
Stephanie Salet gefeliciteerd! Jij hebt deze gave box gewonnen. Stuur even een mailtje naar: info@essiehealthylife.nl met je adresgegevens dan zorg ik dat jij binnenkort kunt genieten van een heerlijke lunch.

Liefs Ester

 

 

 

67 Comments

 1. Oeeh dat zou zo handig zijn! Ik neem eigenlijk elke dag salades mee naar m’n werk/studie. Maar loop aldoor te klunsen met een vriezerbakje vd action. Alles door elkaar, lekt, wordt sappig, etc. Niet echt chill.
  Ik vind roze mooi!!

 2. Nordic Green! Yes Please!
  Lijkt me ideaal om salades in mee te nemen naar het strand

 3. Bregje Rooijakkers

  Ja leuk ik doe mee..en ga voor PINK..de kleur zit ook in mijn uniform!

 4. Wat een mooie actie! De box lijkt me handig voor een salade maar ook zeker voor een soepje om te delen met collega’s. De bak is namelijk lekvrij zo las ik. De Nordic Green kleur vind ik het allerleukst!

 5. Ooo heel mooi die roze! Ideaal voor mee op wedstrijdweekenden als vervanging van plastic action bakjes die altijd lekken in mijn tas!

 6. Petra boesmans

  Ik wil graag deelnemen om de pink of lime rosti mepal saladebox te winnen. Lijkt mij superhandig om mijn nieuwe gezonde levensstijl ook vol te houden tijdens onze dagjes uit of binnenkort op vakantie.

 7. Dit is echt super handig! Ook ik eet elke dag salades maar nooit een mooie bak kunnen vinden. Iniedergeval geen leuk kleurtje! Uiteraard zou ik gaan voor nordic pink. Dan hoef ik me geen zorgen te maken dat vriendlief mijn box inpikt! Super handig ook die salade recepten.. ga zeker wat inspiratie opdoen.

  Liefs

 8. Super gave saladebox. De kleur nordic green zou mijn voorkeur hebben. Eindelijk een goede box om salades mee te nemen naar het werk.

 9. Riekie Bos

  wat handig, ik neem graag een salade mee voor school of onderweg!
  PINK vind ik de mooiste kleur.
  Duim duim duim.

  Fijne dag en zonnige groetjes ☀ van Riekie

 10. Super leuk, ik probeer wat bewuster en gezonder te eten en meer salades eten hoort daar natuurlijk bij. Ik zou graag de kleur Pink willen winnen!

 11. Ik doe heel graag mee en wel voor de kleur Nordic Denim.

 12. franciska

  Zo handig voor naar het strand of een picknick! Ik zou dan voor de nordic green kiezen .

 13. SO CUTE! De nordic pink variant lijkt me inderdaad perfect voor picknicks of om mijn salades mee te nemen onderweg en naar het werk. Ik hou en salades, je kunt oneindig variëren!

 14. Lve Lve Lve Pink!!!

 15. Annepencil

  Super handig en mooi!! Ik doe mee en zou graag de Nordic Green winnen!

 16. Super leuke actie! Ik vind de Nordic Green versie erg leuk Deze zou wel erg handig zijn voor al mijn mealpreps!
  Liefs,

 17. Leuke winactie, doe graag mee en ga voor de nordic green

 18. happyfoodienl

  Wat een leuke winactie Esther! Ondanks dat ik in de horeca werk (en daar altijd lunch wordt verzorgd) neem ik altijd mijn eigen bakjes mee. En deze mooie van Rosti Metallica (liefst Nordic GREEN) lijkt mij ideaal! Liefs @happyfoodienl

 19. stella spaargaren

  OO wat een leuke actie! En wat zou het geweldig zijn als ik op 1 juli met mijn nieuwe baan start en mijn lunchsalade(eet sinds een aantal weken geen brood meer) samen met dressing en toppings en andere tussendoortjes in deze superhandige en mooie box kan meenemen! Heel graag dus! Enne….
  I <3 PINK!!!

 20. Brigitte schreve

  Leuk zeg! Graag nordic green dan kan ik hem ook af en toe aan manlief meegeven.

 21. Wat superleuk. Ik ben helemaal fan van Rosti Mepal. Maar deze saladebox heb ik nog niet 🙂 dus ik doe heel graag mee! Ideaal voor de salades die ik op vakantie wil maken en om mee te nemen naar mijn werk 🙂 Ik zou gaan voor de kleur nordic green, prachtig kleurtje!

 22. Lauri ten Cate

  Ooooh, fan van Rosti Mepal. Wat een handige box, i’m in to win en zou graag de Nordic Pink willen als ik zou winnen!

 23. Anne Verhoeve

  Wat een mooie box!!! Ik hou van salades voor de lunch of voor avondeten! De kleur green vind ik erg mooi en maak ik graag een plekje in mijn kast voor vrij !

 24. Leuke Saladeboxen :), ik zou graag meedoen voor de Nordic Green Saladebox (denk dat die wel mooi bij mijn zeegroene dopper past!).

 25. Wat een leuke winactie! In september begin ik met mijn studie, dus dan zou deze lunchbox goed van pas komen! Lijkt me super handig! 🙂 Ik zou dan voor de Nordic Green kleur gaan. Liefs!

 26. Wat een leuke en handige winactie! Ik zou de lime editie heel gaaf vinden, kan ik lekker mijn eigen eten meenemen naar mijn diensten in het ziekenhuis en zo tijd besparen om nog even te sporten 🙂
  Je nieuwe site is trouwens heel mooi en overzichtelijk!

 27. Wat een mooie! Sinds mijn eetstoornis neem ik steeds vaker salades mee naar gelegenheden, dus deze zou zeker van pas komen!

 28. Oh ja super actie!! Kan ik eindelijk mijn lekkere eigen gemaakte salades fatsoenlijk mee naar mijn werk nemen ipv allerlei losse bakjes!! En ja ik kies ook voor de nordic pink. Dat is toch wel de mooiste kleur
  Win ik niet dan koop ik hem alsnog…thx voor de tip @essiehealthylife

 29. Wat een leuke actie! Ik ga voor de mooie fel roze, weet ik zeker dat vriendlief em niet mee naar de bouw neemt 🙂

 30. Oeehh die nordic pink is heel leuk en kleurt lekker bij m’n zoete aardappelsalade 🙂

 31. Dit ziet er uit als een heeele fijne!! Zoals vele zeggen, al lang op zoek naar de perfecte salade meeneem bak! Inderdaad geen lek bakJE waar je net 3 blaadjes en een tomaat in kwijt kan.

  Nordic Green vind ik een mooie kleur!!

 32. Wat een leuke actie! Die roze past helemaal bij mij, idd girly!

 33. Ine Kanters

  Super handig om mee te nemen naar mijn werk als ik avonddienst heb. Ik vind de kleur Nordic Green mooi.

 34. Wauw handig en mooi!! Sinds kort je blog/instagram ontdekt en ben druk met je recepten aan het proberen. Zo’n saladebox past er goed bij. Kan ik ook op het werk gezond eten. Voorkeur is de nordic pink!

 35. Leuk, ik doe mee! En de roze natuurlijk 🙂

 36. Ik zou heel graag de Ellipse – Pink willen winnen. Na een GBP ben ik inmiddels 56kg afgevallen en ben nog volop aan het strijden doormiddel van mealpreppen om de resterende kilo’s ook kwijt te raken.

  Deze is perfect om te preppen.
  Instagram : @nicolevth

 37. Nancy van der kamp

  De aqua of nordic denim helemaal geweldig en super handig! Geen gesleep meer met tig bakjes , dit zou helemaal perfect zijn!

 38. W.J vd Kamp

  Leuke actie! De nordic green please…

 39. Nordic Green! Gewoon super handig om overal mee naar toe te nemen

 40. Kelly Davelaar

  Super tof, vooral de nordic pink! Ik neem vaak salades mee naar mijn werk omdat ik al dat frituur wel een beetje zat ben en omdat salades veel gezonder zijn!. Maar bij mijn huidige salade ‘beker’ kan alleen de dressing apart en hij is veel kleiner. Dit zou dus echt geweldig zijn , zo kan ik nog betere salades maken & meenemen!
  Toffe actie ❤

 41. Stephanie Salet

  Héél gaaf Ester! Ik ga voor de nordic pink. Vanaf januari ben ik volop bezig met gezond eten en sporten. En ja, daar hoort tussen de middag een salade bij voor op werk.. alleen loop ik te lang te stuntelen met onhandige (goedkope) bakjes. Zo rook m’n tas laatst daaaagen lang naar tonijn. En nee, dat is niet fijn;) Dus kom maar op met die schattige roze! Liefs, Stephanie

 42. Joyce van gardingen

  De pink saladebox ziet er echt mooi uit! Die wil ik wel winnen!

 43. Oh heel graag, deze zou ik graag willen winnen! Ik ben tegenwoordig veel gezonder bezig en daar horen allerlei salades natuurlijk ook bij. Ik ben er dol op en wissel graag af met wat ik erin doe. Het liefst zou ik ook salades meenemen naar mijn werk of als ik ergens naar toe ga, dus een salade box zou ik heel graag willen!

  Liefs Mimke

 44. Heel erg leuk en handig! Ik ben net begonnen met afvallen en salades zijn dus zeker een handig gerecht voor mij 🙂 De kleur nordic green past het best bij mij!

 45. Oh heel graag zou ik die willen winnen. Heb nu een goedkope bak waarbij regelmatig alles al door elkaar zit.

 46. Ow de kleur maakt me echt niet uit, allemaal gaaf! Ik eet bijna alleen maar salades, altijd weer gedoe met die bakken, dus graag deze mooie nieuwe!
  Groetjes Saskia, alias happyenhealthy

 47. Dit lijkt me echt superhandig! Gelukkig kan ik mijn lunch in de koelkast op het werk bewaren dus het is geen probleem om een salade of iets dergelijks mee te nemen. Mijn voorkeur gaat uit naar die mooie Nordic Green 🙂

 48. Wat een gave actie weer!!
  Ik vind de lime groene erg gaaf en lekker zomers!!

 49. Nordic green
  Om de lunchpauze perfect te maken

 50. Terry Schneider-Halderman

  Oh wat een gave actie!!! Ik doe graag mee voor de nordic green, past mooi bij de muren van ons nieuwe huis
  Omdat ik veel onderweg ben is gezond eten soms lastig zonder het juiste materiaal, maar vooral het feit dat hij onbreekbaar is, spreekt mij helemaal aan! Ik heb namelijk de gave om altijd alles stuk te maken

 51. Super leuk bakje!
  Ik doe graag mee

 52. Marli Jansen

  Oh wat handig. Ik zou graag de nordic denim willen. Ik ven helemaal weg van die donker blauwe kleur. We zijn al 2 jaar aan het verbouwen aan ons huisje en binnenkort is het af. We hebben een muur in de woonkamer zo’n donkere blauw kleur geverfd. Het is zo gaaf geworden. Ik ben er helemaal weg van dus nu wil ik alles blauw
  Ook ben ik dus flink aan het sparen om m’n uitzet bij elkaar te sprokkelen en daar ook een salade-to-go bak bij.

 53. Lijkt me erg handig deze salade box. Leuke winactie. Ik vind alle kleurtjes wel leuk, ik laat me verrassen

  Groetjes Grietje

 54. Jahaaaaa PINK!!! Zo ontzettend leuk, zo kan ik bij mn collega’s nog mooier mijn lekkere salades laten zien of andere ‘creaties’ zoals zij deze noemen ⭐

 55. Surprise me! Nordic Green of Nordic Denim !

 56. Jolanda Sanders

  Ohhh super handig! Ik neem ook vaak een salade mee naar het werk ivm wisselende diensten. Dus ik zou graag de pink saladebix willen winnen!!

 57. Super handige en leuke winactie! Aangezien mijn goede voornemens zo’n 6 maanden later als gepland komen, zou zo’n saladebox heel goed van pas komen! Graag in de kleur Nordic Pink!

 58. Ik vind de Lime kleur erg mooi. Fantastische doos om mijn salade mee te nemen naar mijn werk.

 59. Wat zou dit fijn zijn! Weg met alle losse bakjes. De Nordic Green vind ik erg mooi. Nu maar duimen.

 60. Lijkt me heel handig en ik wil ook graag vaker salade meenemen naar mijn werk.

 61. Claudi Olde Olthof

  Nordic pink

 62. Super leuk. Ik ben bijna afgestudeerd en neem graag deze mooie saladebox mee om het werkende leven straks vol te houden!
  Nordic Pink is mijn favoriet 🙂

 63. Ik doe mee! Wil het graag cadeau doen aan mijn man die taxichauffeur is! Echt superhandig dit joh! In de kleur “Green”. Erg mooi! Hij zou er heel blij mee zijn! Heb je social media geliked! Instagram: ummm.ibrahim en facebook: a-mechbal@outlook.com
  Liefs, Amal

 64. Wat een toffe salade bak!! Super handy. Nordic green it is. Dan kan mijn man hem ook meenemen naar zijn werk!

 65. Wat een mooie en handige bakjes ik neem overal salade mee naar toe. Werk, strand dagje weg.. dus deze salade box zou heel goed van pas komen.. Zowel nordic green en nordic pink vind ik super mooi.

 66. Dat is handig! Ik ga voor nordic pink en nu ga ik eerst op social media de actie liken.

 67. Ik zou heel graag de pink willen winnen. Ik werk in de zorg en deze box is echt ideaal.

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*