Kazidomi

Winkelen bij Kazidomi

Sinds kort ben ik lid van Kazidomi en erg enthousiast. Ik leg je daarom even wat meer uit over het concept en ik weet zeker dat jij daarna ook om bent, je zit namelijk nergens aan vast!

Wat is Kazidomi en waarom ben ik enthousiast?
Kazidomi is een online winkel waar je heel veel gezonde en biologische producten kunt vinden. Van voeding tot cosmetica en van supplementen tot schoonmaakproducten. Ze hanteren een zeer voordelige abonnement systeem waarmee je producten kunt shoppen met kortingen van maar liefst 20% tot 50%. Het grote voordeel: je zit NERGENS aan vast. Nergens aan vast? Nee: je betaalt 100 euro voor een lidmaatschap van een jaar, ontvangt bij iedere shopbeurt korting (hoeveelheid van je bestelling maakt niets uit) en indien je niet optimaal hebt geprofiteerd van het lidmaatschap ontvang je een cadeaubon voor het resterende bedrag. Daarnaast loopt het lidmaatschap niet automatisch door. Dat vind ik dus écht top!

Kazidomi
Lidmaatschap met kortingscode
Ben je inmiddels enthousiast geworden? Meld je dan gelijk aan en ontvang met de code ESSIE20 maar liefst 20% korting op je lidmaatschap. Je zult zien dat jij straks net zo enthousiast bent als ik. Lees hier meer over het lidmaatschap en kijk vooral eens in de webshop rond.

Samengesteld pakket
Omdat ik zo enthousiast ben, ze hebben zoveel lekkere en leuke producten, mocht ik van Kazidomi een pakket t.w.v. € 50,00 samenstellen en deze verloten onder mijn volgers. Jij kunt dit mooie pakket dus winnen. Ik heb er een aantal favoriete producten in gedaan (cashewpasta, ginger juice, rijstmeel en rijstpap bijvoorbeeld), maar ook wat producten die ik uit wilde proberen zoals kikkererwtenmeel (nog nooit iets mee gemaakt!) zeewier- en linzenchips.

Kazidomi
Hoe kun jij dit pakket winnen? 
Dat is heel makkelijk. Volg Essiehealthylife op Facebook en “like” het winactie bericht. Zet hieronder in de comments (onder de post op Facebook mag ook!) waarom jij deze graag zou willen winnen of aan wie je deze weg zou willen geven en waarom. Ik maak komende zaterdag (24-11) de winnaar bekend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

WINNAAR!!! Gefeliciteerd Denise, jij hebt dit pakket gewonnen! Ik heb ook gereageerd onder je post. Wil je me je NAW-gegevens mailen? Dit kan naar info@essiehealthylife.nl. Veel plezier ermee!

Succes! Liefs Ester

42 Comments

 1. Whoop whoop whoop wat een superrr actie ik doe heel erg graag mee. Ben heel benieuwd naar deze producten. Ben sinds april bezig met gezonde en biologische levensstijl.nieuwe producten wordt ik heel enthousiast van ben erg benieuwd. Maak me maar erg blij met deze superrr pakket

 2. Chantal Blomen

  Ik ben nieuwsgierig geworden naar de producten en zou ze graag willen uitproberen!

 3. Mooi pakket,dat zijn bijzondere producten die ik best eens zou willen proberen.
  Vanwege artrose moet ik echt wel wat af gaan vallen.zeker met een nieuwe knie straks

 4. Brenda Davids

  Geweldig pakket!
  Wat ontzettend lekker & gezond, zie ik nu al 🙂
  En je geeft dit weg..Wow!! Zo kom ik super gezond de winter door….
  Ik doe heeeel graag mee!

 5. Sinds een tijdje ben ik heel erg bezig met gezond eten. Ik was veel te zwaar, dat gaat nu echt de goede kant op. Ook voor m’n meisje wil ik gezond zijn, zij heeft alleen mij nog maar, maar ik eil haar ook gezond laten eten, omdat ik wil voorkomen dat ze aan de Ritalin moet, omdat ze dat op school willen, ze is wat druk, maar ook super gevoelig. Ze reageert soms heftig op bepaalde stoffen, maar het is een hele klus, leren omde foute dingen uit ons leven/voedingspatroon weg te laten

 6. Sina Pellegrom

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn schoonbroer Ivo. Hij is vorige week geopereerd waarbij zijn dikke darm is verwijderd. Helaas zijn er complicaties ontstaan en zal herstel langer duren. Dit pakket zou hij heel goed kunnen gebruiken. Groetjes!

 7. Ik ben erg benieuwd hiernaar! Misschien kan dit mooie pakket me over de streep trekken om toch ook een abonnement te nemen! En ik ga de producten delen met mijn lieve moedertje

 8. Wat leuk! Ga zeker kijken bij Kazidomi! Ik zou het pakket graag winnen om deze mooie producten uit te proberen!

 9. Natasja Schulz-Bijlemeer

  Omg dit lijkt mij een geweldig pakket om te winnen! Ik zou het graag delen met mijn buuf, die heel voorzichtig met mij mee probeert als ik weer eens iets nieuws, gezonds, vaak ook vegan, koop… Ik doe ook graag mee op Facebook

 10. Ik ben sinds kort bezig om een voor mij nieuwe leefstijl te creëren, maar vind het best lastig omdat ik veel producten niet ken en het toch wat duurder is dan ik gewend ben (ben afgekeurd, dus durf minder snel duurdere dingen te kopen gezien mijn inkomen). Als ik zou winnen kan ik het allemaal een keer uitproberen. Lijkt me top!

 11. Dit pakket zou ik aan het gezin van onze zoon willen geven. Vanwege gezondheidsredenen zijn ze vegan gaan eten en dit pakket past er precies bij

 12. Wat tof! Daar zitten een heleboel lekkere dingen bij die ik wel zou willen proberen. En mijn moeder waarschijnlijk ook, dus ik zou ‘m met haar delen 😀

 13. Wow wat een super gave actie! Het is net alsof ik mijn schoen mag zetten en dat Sint en Piet een cadeau brengen zo voelt het voor mij! Ik zou het lekker uitpakken en samen met mijn dochter van 8 de keuken in Gaan om haar papa te verwennen met lekker eten

 14. Wow wat een gaaf pakket!!! Die zou ik heel graag winnen, extra stimulans om mijn gezonde leefstijl weer op te pakken!!!

 15. Jaaa super leuk!! Ik ben onwijs benieuwd naar al het kook, smul & smikkelpret dat in dit leuke pakket zit!!

 16. Woow wat een heerlijk pakket!. Zou ik onwijs blij mee zijn. Lekker Fit en Gezond de Winter door.

 17. Ik ben begonnen met een koolhydraatarm dieet en zoek goede en smakelijke alternatieven voor bloem en degelijke. Het zou tot zijn als ik dit pakket zou winnen.

 18. Wat een leuke win actie! Ik ben heel benieuwd naar alle producten, zat sowieso al te twijfelen om een lidmaatschap af te sluiten daar, ze hebben zoveel top producten in hun assortiment!

 19. Dit zou echt top zijn om te winnen! Ik ben sinds kort ook bezig met gezond eten en met dit pakket kan ik vanalles een beetje uitproberen en het zal zeker helpen bij het 15 kilo afvallen.

 20. Wauw! Wat een toffe actie met deze mooie producten. Heel erg welkom ✨❤️✨

 21. Die producten wil ik wel heel graag proberen.

 22. Josien Hillebrands

  Voor mijn lieve mama,herstellende van twee heupoperaties. Ze kan deze opkikker wel gebruiken! ♥

 23. Sien van Biessum

  Voor mijn lieve dochter met een huilbaby,een hart onder de riem!
  Ik wil haar graag weer even heel vrolijk zien! ♥

 24. Johannes Henderikus

  Voor mijn lieve zwangere dochter!
  Een zwangere vrouw kun je nooit genoeg verwennen nietwaar? 🙂

 25. Het leukste decembercadeau wat ik kan bedenken,voor mijn mooie gezin! ♥
  Gezond en bewust het jaar afsluiten!

 26. Ik wil mijn lieve zus verrassen,ze heeft een moeilijke zwangerschap en ik wil haar graag heel blij maken met deze superprijs,zie haar graag genieten!

 27. Wauw wat een gaaf pakket zeg! En wat een tof concept, kende het helemaal niet, dus bedankt voor de tip!
  Mijn gezondheid kan wel een flinke boost gebruiken na een ziekenhuisopname, dus dit pakket zou zeer van pas komen 😉
  fingers crossed

 28. IK ZOU DEZE PAKKET HEEL GRAAG WILLEN WINNEN VOOR MIJZELF EN MIJ GEZIN. IK BEVIND ME NU IN FASE WAAR IK BEZIG BEN MET AANLEREN VAN NIEUWE, GEZONDE EETGEWOONTES. MET DEZE PAKKET HEB IK DUS KANS OM NIEUWE PRODUKTEN TE ONTDEKKEN.

 29. Jaaa leuk! Weer eens nieuwe producten proberen. Goed om uit de comfortzone te stappen Ik ben er klaar voor

 30. Ik zou graag de afstudeerders Ruud en Annette hiermee verrassen. Een fijn gezond pakket in de dure en drukke december maand. Dat is natuulijk super leuk als je student bent en alle energie nodig hebt om dat je het zo druk hebt met afstuderen.

 31. Aaaahh gewoon omdat ik wild wordt van zulke producten! LOVE it!

 32. Mijn carnivore Griekse man staat open voor allerlei food experimenten. Ik zou hem heel graag al deze fijne producten laten proeven. Ik wil dit pakket dus erg graag delen met hem!!!! Zo cool!!!

 33. Wat een heerlijk pakket heb je samengesteld.Een paar producten ken ik ervan en de rest lijkt me buitengewoon interessant om mee aan de slag te gaan.Ik heb sinds een half jaar het roer volledig omgegooid en ben helemaal op de gezonde toer gegaan. Nu 13 kilo lichter bevalt me dat goed en ik voel me ook een stuk beter. Daarom hoe meer variatie in mijn voedingspatroon hoe beter.

 34. Lijkt me super deze producten uit te mogen proberen! Uitdaging om iets te gaan maken met het kikkererwtenmeel, leuk om iets hiervoor te bedenken!

 35. Ik volg met veel plezier al een lange tijd je blogs/site. Ik heb al ontzettend veel lekkere recepten van je uitgeprobeerd! Wat zou ik het toff vinden om ook deze producten uit te kunnen proberen, zou een top verjaardagscadeautje zijn.

 36. Miranda van den Top

  Superleuke actie, zou gaaf zijn de producten uit te mogen proberen

 37. Paulien Klippel

  Wat een geweldig leuke actie. Ik wil dit pakket wel winnen voor mij en mijn gezin. Ben sinds kort de sondevoeding van mijn zoontje zelf aan het maken, daar kan ik dit pakket heel goed voor gebruiken!

 38. Samantha la Grange

  Wat een super leuke win actie weer. Ik ben echt een healthy food fanaat en ben dus erg benieuwd naar alle producten die ze hebben. Om misschien ook wel lid te worden als het me zo erg bevalt

 39. Nelleke de Vries

  Omdat ik hou van nieuwe dingen uitproberen en zeker als ze gezond zijn!! 😀

 40. Ooh ik ben al zo lang fan, zou echt eens graag willen winnen, grtjes

 41. Ik zou ontzettend graag kans maken op deze geweldige prijs om het te delen met mijn familie en vriendinnen. Zij hebben mij zo waanzinnig gesteund de afgelopen tijd, hoe moeilijk het ook was om mijn toestand aan te zien, ze deinsden niet terug om er te zijn voor mij. Zij verdienen dit echt…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*