XS Sports Nutrition

XS Sports Nutrition WINACTIE

Tegenwoordig sport ik stukken minder, of eigenlijk al even gewoon niet (shame on me!), maar dat neemt niet weg dat ik alsnog veel eiwitten eet. Toen ik dit pakket van XS Sports Nutrition thuis kreeg om te testen en ook nog een pakket mag weggeven werd ik enthousiast!

Wat zit er allemaal in?
In het pakket zit chocolade eiwitpoeder, 2 smaken proteïne repen (chocolade en vanille) en magnesium sticks. Ik begon met het testen van de magnesiumsticks. Deze hoef je niet met water te mengen, gewoon zo de poeder in je mond en doorslikken. Ik vond het een gek idee, maar gek genoeg (ehh… dubbel gek dus) vond ik het erg lekker! Magnesium is vooral betrokken bij de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het is van belang voor de spierfunctie. Goed supplement dus als aanvulling!

XS Sports Nutrition

Proteïne repen
Perfect als tussendoortje boordevol eiwitten! Waar ik qua eiwitpoeder vooral fan ben van vanille, de lekkerste van deze 2 smaken is toch wel de chocolade. Gewoon echt stukjes erin, super lekker en maar 196 cKal per reep. Het bevat maar liefst 20 gram eiwitten.

XS Sports Nutrition

XS Sports Nutrition

Eiwitpoeder
De whey proteïne poeder heeft dus chocoladesmaak en ook deze is lekker! Het poeder lost goed op, bevat B-vitaminen en vitamine C, E en mineralen. Het is gezoet met zoetstof en bevat 29 gram eiwit per portie. Perfect na het sporten gemengd met water, maar ook prima om in baksels of smoothies te gooien!

XS Sports Nutrition

Wil jij dit pakket winnen?
Dan moet je het volgende doen:
1) Volg Essiehealthylife op Facebook
2) Like het win actie bericht
3) Zet eronder naar welk product je het meest benieuwd bent
4) Optioneel: tag iemand die dit ook graag zou willen winnen

De uitslag maak ik bekend op zondag 16 december. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

DE WINNAAR IS GEWORDEN: CORRY FLOHR! Mail even je adres naar: info@essiehealthylife.nl dan komt het pakket jouw kant op!

Succes!! Liefs Ester

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Amyway zie mijn disclaimer onderaan de pagina.

5 Comments

  1. Ben benieuwd naar de eiwitpoeder!

  2. Eline Kreuse

    Proteïne repen

  3. Elma Versluis

    Wat een mooie spullen zeg,en ook mooie verpakking. Ik zou heel graag de wheypowder proberen in mijn baksels. Ben niet zo’n fan omdat ik altijd kunstmatige zoetstoffen proef. Dus ben benieuwd of deze het tegendeel bewijst

  4. Ik ben het meest benieuwd naar de repen! Eigenlijk ben ik overal benieuwd naar, maar ja.. je moet iets kiezen!

  5. Ik heb al veel proteïne repen geproefd. De meeste vind ik niet lekker. Heel benieuwd als deze geslaagd zijn

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*